Nie polecam! (1) Po pierwsze, jeżeli coś jest typem baru "fast food" to na litość boską... Morena Odnośnie rezerwacji (1) Pewnego pięknego poranka poszedłem zarezerwować stolik z wyprzedzeniem 5... Kucharz Sympatyczna restauracja (1) Polecem menu w tej restauracji ,muszą mieć świetnego kucharza. Poza tym... MONIKA
kwestia gustu (1) nie chce sie sprzeczac z innymi, narzucac swoja opinie, ale mi sie nie... malpa Warto przyjechać z Warszawy choćby po to, by tu posiedzieć i (1) zjeść cokolwiek. Wystrój i klimat super, a jedzenie - oooch! (jadłem... madman z czasem wszystko pada (1) kiedys jedzenie bylo dobre a kucharze chyba sie bardziej starali. niepolecam... krzysztof Nieprzyjemnie wrażenia. Odradzamy. (1) Niedzielny rodzinny obiad postanowiliśmy spędzić w tej restauracji. Z... Paweł Dobra Qchnia-REWELACJA (1) Zdecydowanie zasługuje na miano DOBREJ KUCHNI. Na szczescie w bratkach do... Asiulek super (1) nie wiem czemu piszą, że kiepski wystrój - może to kiedyś był? Bo teraz jest... ja kicha (1) Wystrój jak każdy KFC, obsługa niemiła i olewająca, ceny wysokie (jak na... splat off Da Grasso w Gdyni na ul.Śląskiej 38 (1) Nowy super punkt gdzie można zjeść wyśmienicie i stosunkowo niedrogo.Z miłą... Tomek sympatycznie (1) Wybraliśmy się do El chico ponieważ w pewnym konkursie udało mi się wygrać... somka Nie polecam (1) "Byłam" tam raz w większym gronie znajomych, ok. południa. Już na samym... ja Wszystko fajnie, ale... (1) Jedzenia bardzo dobre, w środku było troche gorąco, ale na tarasie panował... banshee Wizzman - opinia (1) Potrzeba jest taniego i smacznego baru szybkie obsługi dla rosnącej ilości... Wizzman Jarosław - opinia (1) Knajpa jest super tylko dzieki takiej miłej blondynce (agnieszka ) pozdrowienia Jarosław miłe miejsce (1) sympatycznie i niedrogo; \"wpadki\" zawsze się mogą zdarzyć; że się czeka na... wspólnik h.c. Bardzo polecam (1) Jeśli chcesz zjeść bardzo smacznie, w spokojnej, miłej atmosferze to nie ma... JF Pycha (1) Knajpe znam od paru lat i zawsze jak mam czas to tylko ja odwiedzam na mala... Zwierzak Elegancki i naprawde wyrafinowanu klub i żadnych półgłówków w dresach!!! (1) Elegancki i naprawdę wyrafinowany klub i żadnych półgłówków w dresach!!!... Jacek