coś dla bardzo cierpliwych (1) czekaliśmy na samą przystawkę ponad 45 minut. na dodatek kelner pomylił... md :) (1) polecam. nic dodać nic ując aj zmana zdecydowanie na gorsze (1) Mi się robaczek nie trafił, szkoda, bo lubię zwierzęta :-). A tak na... active
Coś wspanialego!! (1) Restauracja o wspanialej renomie. Bylam wspaniale zaskoczona, ze taka... Natalia A mi sie podoba ich stronka www :) (1) Na początku przeraziłam się, że skoro mają taką stronke to ceny będą także... Dominika SUPER! (1) RUCOLA to super lokal! Maja przepyszne dania, fantastyczną obsługę oraz... Gotha dania pyszne ..ale te ceny... (1) jedzenie jest przepyszne , porcje dosc duze. ale ceny przerazaja...zamowiłam... monika BEZNADZIEJA !!!!! (1) To byl szok !!! Fanom meksykanskich potaw i sportow ekstremalnych... Meksykanin !! REWELACJA !! POLECAM !! (1) Impreza komunijna: Wystrój bardzo sympatyczny, przytulny, fajny klimat,... Marcin No niestety ! (1) No niestety nie bylem w zadnym innym miejscu, ani u innej jak to napisal moj... Meksykanin kuchnia tajska (1) wpadam od czasu do czasu, każdy znajdzie coś dla siebie- Warto Karolek1 dzidka - opinia (2) Dziesiaj mialam przyjemność gościć w sopockim Pinokio. Polecil mi ten... dzidka Bosko!!!!!!! (1) Wystrój restauracji zasługuje na ogromną pochwałę, dzięki kolorom jest... Villemo Odradzam!!! (1) Zachęcona dobrymi opiniami zaprosiłam do Barracudy moich przyjaciół. Wizyta... Zniesmaczona Przemiła obsługa i świetne jedzenie! (1) Obsługa jest w stanie skłonić mnie do zjedzenia co najmniej 3 kanapek- mają... Kipcio & Kitek POD KAżDYM WZGLęDEM TO z*******A KNAJPA (1) przejrzalem wszytkie opinie i NIE ZGADZAM się z żadną negatywną. Powiem... francuz pyszne jedzonko (1) Miło, smacznie, jak mam ochotę na coś dobrego to idę właśnie tam.... szymon83 Zgadzam się z opinią Pawła z 27.05.07 (1) Chciałabym tylko dodać, że w tej restauracji nie można zwrócić personelowi... Ola wysoki standard (1) to jest super restauracja! przepiękny widok, dobra obsługa, świetne... mati Cafeteria i juz (1) Jedyny lokal w którym można napić się Peroni wg. receptury Szefa :]... Dareus I. Lucus