Salon Fryzjerski Venus

Fryzjerzy Paznokcie

Rumia, Dąbrowskiego 48

Wojciech M. - opinia (1) Uwielbiam takich ludzi jak Pani Sylwia, kreatywnych, majacych swoje zdanie i... Wojciech M. Polecam :) (1) Od około roku jestem stała Klientką salonu fryzjerskiego Venus i zawsze... Agnieszka Salon fryzjerski Venus - polecam (1) Szczerze polecam salon fryzjerski Venus, świetna obsługa, profesjonalna... Agnieszka
Mistrz w spódnicy (1) Jestem klientem salonu od prawie dwóch lat i zawsze wracam i wychodzę z niego... Marcin strosin VENUS (1) W salonie Venus byłam po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona ,pełen... Ewa Pani Sywlia cudowna fryzjerka !!! (1) Chciałabym polecić każdemu ten salon, ponieważ z precyzją i spokojem... Emilia Tylko Venus (1) Do salonu Venus trafiłam przez przypadek. Mijam to miejsce codziennie w... Paulina najlepszy salon! (1) jeden z najlepszych salonów. usługa wykonana perfekcyjnie, atmosfera bardzo... Zosia polecam :) (1) Trafiłam do salonu z polecenia koleżanki I był to świetny wybór. Przemiła... magda Super Salon!! (1) Jestem stałą klienta i muszę przyznać, że wymagająca. Bardzo cenię sobie... Dorota Ania, Ewa i Maryla - opinia (1) Chodzimy do Pani Sylwii razem z moją mamą i siostrą i jesteśmy bardzo... Ania, Ewa i Maryla super (1) Jestem bardzo zdziwiona tymi negatywnymi opiniami! Pani Sylwia to jednyna... Asia