Salon Fryzjerski Venus

Fryzjerzy Paznokcie

Rumia, Dąbrowskiego 48

Jestem Bardzo zadowolona (1) Do salonu trafiłam z polecenia koleżanki, której fryzurą byłam zachwycona i... Marlena Znalazłam swój salon! (1) Do salonu trafiłam z fb i był to doskonały wybór. W końcu mam swoje wymarzone... Karola Salon fryzjerski Venus Rumia (1) Salon godny polecenia.Byłam razem z córką.Bardzo miła i ciepła atmosfera.Pani... Grażyna
Spalona głowa (4) Dziewczyny uważajcie! Pani fryzjerka jest mega nieprofesjonalna! Spaliła mi... Alicja Polecam! (1) Do salonu trafiłam dzięki opiniom koleżanek i nie żałuję ! Pani Sylwia ma... Monika Godny polecenia!!! (1) Do salonu trafiłam przez Facebooka. Pierwszy raz poczułam się u fryzjera jak... Aga Najlepsza fryzjerka w Rumi (2) P.Sylwia jest profesjonalną kosmetycza z doswiadczeniem,mila,kulturalna z... Kate Fantastyczny salon ! (1) Polecam salon Venus ! Po raz kolejny wychodzę w pełni zadowolona od Sylwii :)... Gosia - Krycha ;) Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam Venus! Wreszcie znalazłam swoją fryzjerkę pełną pasji i... Magdalena Cudowna naprawa włosów po ich mocnym zniszczeniu . (1) Pani Sylwio !!!!! :) Oczywiście znów się powtórzę hehe :) jest Pani... Samanta Ze szczerego serca POLECAM ! (1) Od ponad pół roku jestem stałą klientką salonu Venus w Rumii. Bałam się zmian... Dominika Serdecznie polecam (1) Jestem stałą klientką VENUS. Za każdym razem po usłudze, wychodzę spełniona i... Julia zadowolona (1) To była moja trzecia wizyta. W końcu mam swoje upragnione zimne blondy,... dagson polecam (1) Z przyjemnoscia wystawiam pochlebna opinie poniewaz na wizycie bylam dwa... Ola Stały klient (1) Z sympatii do mojej Pani Fryzjerki dojeżdżam z Gdańska :D Super salon,... Adrian Zadowolona klientka (1) To byla moja czwarta wizyta.opinie postanowilam napisac dopiero teraz... Agnieszka Z. Klientka z Łeby !!! (1) Jakiś czas temu znajoma poleciła mi salon Venus w Rumi. Mimo sporej... Aneta z Łeby Dagmara - opinia (1) To byla moja czwarta wizyta w tym salonie. Zawsze wychodze bardzo zadowolona... Dagmara Godny polecenia salon:) (1) Salon poleciła mi koleżanka,która jest jego stałą klientką. Zostałam bardzo... Anna Fryzjer pierwsza klasa! (1) Zawitałem do salonu jakiś rok temu, i była to najlepsza decyzja dla moich... Mateusz