Salon Urody Viva

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/26

PANI EMILA TO TOTALNY NIEWYPAŁ SALONU (1) niestety nie polecam tej pani. chodziłam zawsze do pani Magdy dałam sie... niezadowolona częste zmiany kosmetyczek pogarszają jakość usług (2) Do kosmetyczki p. Magdy chodzę już dłuższy czas i zawsze byłam bardzo... Stellinka salon fryzjerski Viva na pasażu Chełmskim (1) Z usług tamtejszej obsady ,,Fryzjerek,, korzystałem kilkakrotnie i za każdym... wycięty
ZADOWOLONA (1) Jestem nowym klientem tego salonu i powiem szczerze,że jestem bardzo... MARTA NOWA KLIENTKA (1) Ja odwiedziłam salon na początku marca i chciałam powiedziec ze bardzo jestem... marta Totalna masakra !!! (3) Z tego wzgledu, ze wlasnie przeprowadzilem sie na Chelm, poszukiwalem salonu... Kuba NIE POLECAM !!! (3) TRAGEDIA ! POSZŁAM PODCIĄĆ KOŃCÓWKI, WYSZŁAM Z WŁOSAMI PRZYCIĘTYMI W SCHODY ! ANETA Pani Monika ! (1) Niesamowicie sympatyczna i miła osoba. Mogłam swobodnie i bez obaw (jak w... Zadowolona klientka Polecam kosmetyczkę p. Magdę!:) (1) Witam, polecam ogormnie p. Magdę kosmetyczkę, bardzo sprawnie oczyściła mi... Daria Pani Magda (1) Dostałam w prezencie bon na maseczkę z kwasem hialuronowym. Musze przyznać... Basia Opinia kosmetyczki Pani Magdy (1) Jestem klientka tego salonu juz jakis czas.Panie kosmetyczki czesto sie... Zadowolona klintka Blondyneczka (1) W salonie Viva korzystałam z usług P. Magdy kosmetyczki muszę powiedzieć, że... Karolina KOSMETYCZKA PANI MAGDA (1) OSTATNIO BYŁAM NA USŁUDZE KOSMETYCZNEJ U PANI MAGDY , BARDZO PROFESIONALNE... ANUKA Ocena dot.salonu kosmetycznego (2) Już jakiś czas chodzę tam do p.Ewy na henne brwi i rzęs, manicure i pedicure,... Aga Do własciciela salonu... (1) Ogólnie jestem zadowolona z poziomu usług, jak i kreatywności fryzjerek ,... Kobieta UWAGA (3) Od trzydziestu lat farbuję włosy, ale tak jak po farbach w tym... ANIA Izzy - opinia (1) jestem bardzo zadowolona zarówno ze ścięcia jak i z farbowania, polecam:) Izzy dziwna sprawa (1) ogólnie jestem stała klientką tego salonu od paru lat,i zawsze byłam... Anna perfekcja (1) wszystko zrobione jak należy, bardzo miła obsługa i dziewczyny mają fach w... ania klima (1) wszystko ogolnie bylo dobrze gdyby nie jedna sprawa jest tam strasznie goraco... mariola