Salon Urody Viva

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/26

magda super fryzjerem (1) korzystalam z usug salonu kilkakrotnie, tym razem trafilam do pani magdy... ola bardzo zawiedziona (1) Jeśli fryzierka już po ścięciu mi włosów mówi, że teraz, trzeba poczekać jak... marzena MOJA OPINIA DOTYCZY TYLKO KOSMETYCZKI! (1) Z usług fryzjerskich w salonie Viva jeszcze nie korzystałam, ale od jakiegoś... M
zażenowana (2) pierwszy i ostatni raz skorzystalam z ulug tego salonu. trudno wszystkie... zażenowana Gdyby nie szef... (1) W czerwcowa sobotę byłam świadkiem sceny, a właściwie awantury w wykonaniu... Monika Pawel - opinia (1) Moim zdaniem rewelacja fryzjerki sa mile i widac ze znaja sie dobrze na... Pawel moja kobieta śmieje się ze mnie już drugi dzień! (1) Dałem drugą szansę, nie wyszedłem stamtąd wystrzyżony na Łokietka, ani... okrasa Świetne tancerki:) (1) Sympatyczne miłe Panie szaleją z nożyczkami niczym tancerki na parkiecie:)... Tancerz Najbardziej polecam Panią Sandrę ! :-) (1) Często korzystam z usług salonu fryzjerskiego VIVA. Muszę przyznać... Klientka polecam! (1) Pani Beata jest najlepsza!! a co do wypowiedzi Pani Agnieszki na temat... K. wady i zalety (2) Koszystam czasem z salonu VIVA jednak po pierwsze nie podoba mi się młody Pan... Agnieszka małgosia - opinia (1) jestem stałą bywalczynią w salonie viva i korzystam z usług kosmetyczych. Za... małgosia super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) kilka dni temu przekuwałam nos. Pani kosmetyczka rewelacyjna!!!!!!!!! Bardzo... Daria Polecam wszystkim ! (1) Chodzę do tego salonu od kilkunastu lat z częstotliwością co najmniej 9 razy... Stała klientka Danka Dajcie sobie spokój (1) Po pierwsze: drogo Po drugie: gdy proszę, żeby pani obcięła mi włosy w... Dagmara k. - opinia (1) zdecydowanie odradzam, panie tam pracujące nie potrafią doradzić. Umawiałam... k. kosmetyczka p. marta (1) korzystałam z usług pani marty kilka razy (depilacjia i oczyszczanie... Karolina Kosmetyczka - beznadziejna!!!!!!!!!!!!! (1) Kosmetyczka-Beznadziejna!! Wybrałam się do kosmetyczki p. Marty po raz... A. masakra (1) Nie wiem od czego zacząć,tyle mam zastrzeżeń.Ogólnie jestem załamana.Pani... aga opinia (1) Ja jestem stałą klientka tego salonu i wogóle nie rozumiem o czym Pani Ania... stała klientka