Goraco polecam (1) Tanio, profesjonalnie, szybko, z uśmiechem na twarzy. Wszystko to cechuje... Gdynia moje miasto Gorąco polecam (1) Trafiłam do OOG przypadkiem (zaczepiłam w CH kobietę w cudnych... Monika z groupona super (1) zamówiłem szkła kontaktowe. wszystko sprawnie i super. czas czaekania na... gibki
Bardzo kompetentna Okulistka (1) Niedawno skorzystałam z porady okulistycznej i zakupu okularów. Pani Doktor... Karolina Doskonały zakład optyczny. (1) Pełne zaangażowanie poczynając od badania poprzez dobranie odpowiednich... fotografik Nie polecam (1) Właścicielka kłamie w żywe oczy. Wcisnęła mi po reklamacji inne oprawki.... Joanna Optometrysta (1) Skandaliczna obsługa-Pan był nerwowy i miał problem z ustaleniem... zawiedziona Najgorsza placowka VE jaka znam (1) Bylismy dzis w salonie (3osoby do kupna okularow). Okulary a w zasadzie ich... Klient Super Salon (1) Przesympatyczna i fachowa obsługa lekarza i pracowników salonu , jest tak... klient Polecam (1) W związku iż widziałem wiele nieprzychylnych uwag, postanowiłem przesłać... zadowolony klient Zupełnie odradzam! (1) Do optyka zwróciłam się z banalną sprawą- przylutowaniem części oprawki. Po... Ania Miłe zaskoczenie (1) Niedawno skorzystałam z usług tego salonu i stwierdzenie że jestem zadowolona... Agata Katarzyna Krawczuk - opinia (2) profesjonalisci , zawsze do klienta, elegancko . taki serwis i personel... Katarzyna Krawczuk Naprawdę porządnie! (1) Pomimo przeczytania opinii rozżalonych pań poniżej wybrałam się do salonu.... Magdalena Polecam (1) Bardzo miła obsługa, duży wybór oprawek oraz profesjonalne doradztwo... Paula Polecam tego Optyka :) (1) byłam w tym salonie pierwszy raz i naprawdę jestem bardzo pozytywnie... Iza Rewelacja (1) Wreszcie znalazłem "swojego" optyka, po wielu latach...z doskonałą obsługą.... wittar Kolejny raz wielki pozytyw! (1) Już trzeci raz zostałam profesjonalnie obsłużona, badanie wzroku na miejscu... Karolina super (1) Zawsze pelen profesjonalizm cechowal ten gabinet. Korzystalam rowniez w... gabi Polecam!! (2) Do Christexu chodzimy cała rodziną od wielu lat,ze względu na jakość i... Adam