jest ok (1) Dwa razy robiłem okulary, dobrze dobrane, szybka realizacja (a szkła... Andrzej Oferta - tak, Obsługa - NIE! (1) Z oferty tego salonu korzystałam dwukrotnie. Pierwszy raz kilka lat temu,... Joanna Optyk w Kauflandzie (1) Bardzo mila obsluga, mozna liczyc na profesjonalna pomoc i cierpliwosc pan... Joanna
Zdecydowanie polecam (4) Polecam wszystkim ten salon. Badanie wzroku bardzo dokładne, pacjent na... sasha-b Polecam :) (1) Już drugi raz korzystałem z usług oferowanych przez ten salon i na pewno nie... Marek NIGDY WIĘCEJ (1) OMIJAJCIE TEN SALON Z DALEKA, SKASUJĄ CIĘ ZA USŁUGĘ A NA OKULARY BĘDZIESZ... jACEK salon optyczny na 6+ (1) Wybraliśmy właśnie w tym salonie oprawki dla córki, mimo że wcześniej w... mama Julki Wspaniały dobór soczewek. (1) Byłem tam dobierać soczewki. Jestem bardzo zadowolony, wszystko poszło sprawnie. Filip wizyta w salonie (1) Zdecydowanie polecam, duży wybór oprawek-cały przekrój cenowy od... Sandra z Trójmiasta fantastyczne Panie! (1) Kiedy pękły mi okulary przeciwsłoneczne byłam lekko przybita. Pamiętałam ile... minka Grzegorz - opinia (1) Obsluga salonu bardzo sympatyczna i pomocna w wyborze opraweka wg. mnie... Grzegorz profesjonalna i bardzo mila obsluga (1) profesjonalna i bardzo mila obsluga. badala mnie pani Monika i bardzo... kaso=ia Ceny są najwyższe w Polsce. (1) Okulary z Vision Express są najlepsze ale i najdroższe. Potrafią wytrzymać... Filip nie polecam (1) Nie polecam Państwu tego salonu ze względu na chamską i lekceważącą obsługę... Iwona Godny zaufania (1) bardzo miła obsługa.profesjonalizm,duży wybór oprawek.warto tutaj zbadać... Elżbieta Polecam (1) Salon profesjonalny. Obawialem sie czy male salony sa rzetelne. Ten okazal... Jan Polecam salon optyczny "Przymorze" z Opolskiej w Gdańsku (1) Pani Katarzyna Grzesik profesjonalnie podchodzi do Klientów,za nim... Ana zadowolony - opinia (1) Jestem stałym klientem od wielu lat i nigdy nie było żadnego problemu.... zadowolony REWELACJA (1) Nie ma takiego drugiego salonu optycznego w Polsce. Ja jestem zachwycona,... Monika Miło, fachowo - polecam (1) Salon z bardzo miłą, fachową i pomocną obsługą. Naprawdę polecam. Bardzo... Ania