Andrzej - opinia (1) Wysoce wyspecjalizowany punkt. Niezwykle miła obsługa, wysoka kultura... Andrzej Monika L. - opinia (1) To już kolejne okulary córki zakupione u Pana Michała. Obsługa jak zwykle na... Monika L. DK - opinia (1) Serdecznie polecam. Profesjonalne podejście do klienta, duży wybór oprawek... DK
Beti - opinia (1) Super optyk, przemiła obsługa,duży wybór oprawek, pełen profesjonalizm i... Beti Zygmunt Reszel - opinia (1) Pierwsze okulary były b.dobre.Licho mnie skusiło aby pójść do dużego... Zygmunt Reszel ROTEX - opinia (1) Pełen profesjonalizm i ponadprzeciętne zaangażowanie. ROTEX Aleksandra - opinia (1) Po prostu profesjonalizm, rzetelność, cudowna obsługa i wspaniały Ryszard Aleksandra Janek - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Ogromny wybór oprawek. Pani Justyna... Janek Barbara - opinia (1) Bardzo polubiłam ten salon a szczególnie p.Elzbietę która profesjonalnie... Barbara Sylwia - opinia (1) Bardzo profesjonalne i miłe podejście do klienta! Pomocne sugestie w doborze... Sylwia Sonia K. - opinia (1) Przemili właściciele, czuć takie ciepło, profesjonalizm i chęć spotkania się... Sonia K. Tomasz - opinia (1) Rewelacyjny salon polecam wszystkim. Przemiła i profesjonalna obsługa, a do... Tomasz Piotr S. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, niecodzienny asortyment w przystępnej cenie. Fachowe... Piotr S. Sandra - opinia (1) Polecam, miła i profesjonalna obsługa, bogaty asortyment, bardzo dobra... Sandra Tomasz - opinia (1) Przemiła profesjonalna obsługa, jeśli kiedykolwiek będę dokonywał zakupu... Tomasz Stella - opinia (1) Super Polecam bardzo dobry salon. Duzy wybór oprawek. Super obsługa Stella Roman - opinia (1) Gorąco polecam, frofesjonalna i miła obsługa, szybka realizacja i przystępne... Roman Kamila K. - opinia (2) Dziękuję za profesjonalne doradztwo i fachowy dobór okularów. Duża poprawa... Kamila K. Ona - opinia (1) Bywałam w kilku miejscach po okulary, ale zawsze żałowałam tych wykonanych... Ona Krzysztof - opinia (1) Kolejny raz korzystam z usług Salonu i obsługa zawsze na najwyższym poziomie.... Krzysztof