Gosia - opinia (1) Przemiła i profesjonalna obsługa. Oprawki na każdą kieszeń. Gosia Wiktoria - opinia (1) Fantastyczna obsługa, Panie bardzo miłe i pomocne, zawsze uśmiechnięte,... Wiktoria Radek - opinia (2) I co ja mam tu napisać , zgadzam się że wszystkimi poniższymi pozytywnymi... Radek
Agnieszka Mileszko - opinia (1) Moja wada -8,0 to duze wyzwanie w szkłach jak i oprawach. Dobrze mi jedno i... Agnieszka Mileszko jarek - opinia (1) korzystałem z usługi trzy razy ciagu ostatniego roku: soczewki kontaktowe, 2x... jarek kasia - opinia (1) każda wizyta w salonie jest przyjemnością, personel zorientowany na klienta,... kasia D.Sz. - opinia (1) Bardzo, bardzo dokładne badanie, super dobrze dobrane soczewki, szybka... D.Sz. Małgorzata - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, szkła i oprawki dobrane perfekcyjnie, polecam Małgorzata Były Klient - opinia (1) Miła obsługa, szybko wykonane okulary. Duży wybór oprawek i szkieł - tzn.... Były Klient Ania i Wojtek - opinia (1) Korzystam z usług tego salonu od lat.Kolejne okulary tradycyjnie... Ania i Wojtek Joanna - opinia (1) Byłam jakiś czas temu - skusił mnie czas oczekiwania i całe szczęście! Bardzo... Joanna Darek - opinia (1) ja polecam jestem zadowolony, wszystko ok :) Darek Marek - opinia (1) rewelacja!!! To jednym słowem. Gdyby chcieć opisać większą ilością zdań to... Marek Klient - opinia (1) Bardzo duży wybór oprawek dla każdego i na każdą kieszeń. Super obsługa.... Klient Klient - opinia (1) Polecam. Super salon. Duży wybór oprawek. Klient And - opinia (1) Dotyczy salonu w Gdyni. Miła i kompetentna obsługa. Okazana duża pomoc w... And Ela - opinia (1) Polecam, polecam . Jedyny zakład który naprawił mi złamane zauszniki... Ela Edzia P. - opinia (1) Profesjonalna i przemiła obsługa, okulary dobrane jak nigdzie indziej, poza... Edzia P. Robert - opinia (1) Zostałem szybko przyjęty i postawiono trafną diagnozę, leczenie pomogło.... Robert Robert - opinia (1) Trafiłem z bólem oka, zostałem szybko przyjęty i trafiono z diagnozą.... Robert