Grecka Restauracja Santorini

Restauracje

Gdynia, Świętojańska 61/5

brawo! (1) Na początek zaznaczę, że jestem bardzo wymagającym klientem, który... kan Klimatycznie! (1) Można poczuć grecki klimat. Pyszne jedzenie i niezmienny urok tego miejsca... Alicja jedna z lepszych restauracji w trojmiescie (1) bywam w Santorini od kilku lat dość regularnie bardzo dobra kuchnia na... Leszek
restauracja ze smakiem i klimatem (1) W Santorini bywam dosyć czesto uwielbiam klimat tam panujacy grecka muzyke i... nini DOBRE JEDZENIE (1) POLECAM MATI Pelna uroku restauracja.Prawdziwy grecki klimat (1) Witam..Bylismy z rodzina pierwszy raz w Santorini,uwielbiamy kuchnie... Chris NAPRAWDE POLECAM (1) Wspaniała Restauracja,ciepła atmosfera,ładnie ,miła obsługa i dobre... Ewa Zacisznie w samym centrum! (1) Do restauracji trafiliśmy spontanicznie. Mile zaskoczył nas wystrój oraz... Ania i Wojtek POLECAM, PYSZNE JEDZENIE, PRZYSTĘPNE CENY, ŚWIETNA OBSŁUGA (1) Lokal odwiedziliśmy w piątek wieczorem. Zaraz po wejściu zostaliśmy powitani... MoniQue miły lokal! (1) Byłem pierwszy raz na spotkaniu biznesowym,naprawdę polecam wszystkim,miła... Romuald Bardzo mila atmosfera... (1) Mimo dużego ruchu i gwaru,mozna milo porozmawiać z rodzina z która miałam... marta polecam (1) Pyszne jedzenie, nie można się zawieść. A przy tym obsługa wprowadza bardzo... Marta Rewelacyjny klimat! (1) Wizyta w Santorini pozostawiła na mnie i moich znajomych bardzo pozytywne... Domi Atmosfera wspaniała!! (2) Piękny ogród ze stolikami,ptaszki ćwierkają,jedzenie pyszne,obługa... Tomasz Kafarski polecam (2) to smutne, czytając opinie napotykam niekiedy na teksty, napisane w wielkiej... GOGA Olik - opinia (1) Bardzo przyjemna restauracja,fajny klimat,super miła obsługa i przede... Olik polecam!! (1) Oryginalne wnetrza, potrawy jakich nie zjemy nigdzie indziej w Gdyni :) Zima... Kate polecam (1) goraco polecam. mimo duzej ilosci klientow i ciaglej rotacji obsluga bardzo... agarth Miejsce z charakterem (1) Bardzo fajne miejsce,nietuzinkowy wystrój,dobre jedzenie ,sympatyczna... Stasia zmiana na gorsze niestety (1) zmiana na gorsze niestety średnio 3-4 razy w roku bywam w Santorini.... jacek