Grecka Restauracja Santorini

Restauracje

Gdynia, Świętojańska 61/5

wakacje na wybrzeżu (1) Po namyśle, gdzie zjeść obiad, wybór padł na restaurację grecką. Gdynię... Jacek i Ola bez zarzutu (1) wakacyjny chillout na tarasie Santorini. Był to jeden z najlepszych... Dżery Cudownie (1) Wybrałam się do Santorini któregoś niedzielnego popołudnia skuszona opinią... Eliza Gdańszczanka
POLECAM (1) Serdecznie polecam restaurację. Profesjonalna i bardzo miła obsługa.... Kineczka Polecam (1) Polecam zwlaszcza bifteki i souvlaki- naprawde wspaniale przyrzadzone mieso.... Mela Cudnie (1) santorini odwiedzam z chlopakiem raz na jakis czas.jedziemy tam,az z... Wiesia rewelacja:) (1) Witam:). Mieliśmy dziś w Santorini imprezę rodzinną na 10 osób. Jesteśmy... Vojciksson Wakacyjnie! (2) Santorini przyciągnęła nas ceramicznym wejściem z ul. Starowiejskiej (od razu... Maciek Super! (1) Byliśmy tam pierwszy raz i się nie zawiedliśmy, pomimo, że w poniedzialkowe... mich Jola - opinia (1) Niepozornie schowana knajpka z klimatem.Rewelacyjny wybór dań,błyskawiczna... Jola tym razem słabo (1) mimo miłej obsługi tym razem się zawiedliśmy. tzatziki były po prostu... picio Rewelacja!!! (1) Santorini to nasza ulubiona restauracja! Jedzenie pyszne i w 100%dorównuje... Agata Wrócimy. (1) Jedzenie bardzo dobre, godne polecenia. Jako wegetarianka często muszę się... Aga ok,ale na raz... (2) byliśmy w santorini wczoraj. Kelnerka uprzejma ( tylko potem podczas jedzenia... Ola BARDZO FAJNA KNAJPKA! :) (1) Już kilka lat temu słyszałam od znajomych, że to fajna knajpka i potwierdzam... West Palm Beach nasza ulubiona restauracja! (1) klimat- super- i nie mam tu na myśli tylko wystroju ale całość. Wchodzi się... Marika i Sebastian Polecam (1) Polecam ta niewielka, ale klimatyczna restauracje. Jeżeli ktoś ma ochotę na... Iw POLECAM (1) byłem z dziewczyną; ma wyszukane gusta;a jednak nie narzekała; wystrój,... Cinek :-) (1) Pyszne jedzenie (świetnie przyprawiony gyros i souvlaki oraz przystawka z... Karola Świetne miejsce! (1) Restaurację polecili nam znajomi i spędziliśmy czas wyjątkowo miło, taki... Migotka