odwołana wizyta (2) Byłam umówiona dziś na depilację, bardzo mi zależało gdyż w sobotę wyjeżdżam... emi Szczerze polecam (1) Wyjątkowy salon, usługi na wysokim poziomie. Polecam LaC Pełen Profesjonalizm (1) Gorąco polecam wszystkim Studio Le Cil. Miła, profesjonalna obsługa, wysoka... Stała Klientka
BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA (1) Z usług salonu korzystam od maja,długo szukalam tak profesjonalnego i... Esti Bardzo dobry masaż na boł pleców i kręgosłupa (1) Kolega polecił salon masażu w centrum Gdyni.Skorzystałem kilka razy i muszę... rivian doskonały relaks i znakomita jakość!!!! (1) Facet w salonie kosmetycznym? Dlaczego nie!!!??? Peeling twarzy, wyszedłem... Tomasz Polecam Panią Paulinę!!! (1) Salon znalazłam przypadkiem... kto by się spodziewał.. w końcu gdyńskie... kaia Polecam... (1) W Atrium do p.Pauliny trafiłam przypadkowo. Jest bardzo miłą osóbką, która... Pani Monika REWELACJA!! (1) jestem bardzo zadowolona z pobytu w salonie, korzystalam z wszystkich uslug i... Katarzyna Jestem bardzo zadowolona (1) Skorzystałam z usługi przedłużania włosów i jestem bardzo zadowolona - jakby... Ewa szczerze polecam (1) w salonie Le Cil przedłużyłam włosy, zrobiono mi piękne paznokcie i jestem... Cecylia Paznokcie żelowe (1) Miła obsłua, dokładność i duży wybór wzorów.Na pewno będę korzystać z usług... Pata Masaż (1) Byłem na masażu. Plecy przestały boleć. Godzina zleciała jak kwadrans. Jutro... Radek MIŁA ATMOSFERA PROFESJONALNA OBSŁUGA (1) Jestem stałą klientką salonu LeCil. Od dawna korzystam z usług Pani Celiny.... EWA Bożena - opinia (1) Przedłużałam w tym salonie rzęsy kilka razy. Usługa wykonana fachowo a przy... Bożena Najlepszy salon!! (1) Pani Celina jest profesjonalistką... po zabiegu przedłużania rzęs nie da sie... Emili Gorąco polecam. (1) KORZYSTAŁAM Z MASAŻU BAŃKĄ CHIŃSKĄ.PANI DOROTA WYKONUJĄCA MASAŻ JEST MIŁA... PATRYCJA Gorąco polecam (1) Salon jest świetny... gorąco polecam wszystkim kobietą do skorzystania z... Ania Świetnie (1) Świetne przedłużanie rzęs!, znakomita obsługa i w miarę niskie ceny. Przy... Mateusz