Sun City

Solaria

Gdańsk, al. Grunwaldzka 158/1

wcale nie jest tak świetnie (4) ceny maja bardzo wysokie, a jakosc niestety nie idzie z tym w parze, od... xxx Zniesmaczona - opinia (2) Zdecydownie nie polecam! Korzystanie z usług tego solarium niestety nie ma... Zniesmaczona Najlepsze solarium w Gdańsku! (2) Sun City jest najlepszym solarium w Gdańsku. Początkowo uczęszczałam na... opalona
Sun City (1) Jestem stałą klientką, zawsze wychodze opalona , no i super obsługa , obydwie... Paulina :) (1) Bez zastrzeżeń, super dziewczyny, miła atmosfera. :) Polecam! Czarek sun city (1) Przyjemne solarium. Często tam chodzę i mogę liczyć na rabaty. Ogólnie jest... erena Milena - opinia (1) POLECAM, ZARÓWNO SOLARIUM JAK I SLIM CENTER. JESTEM ZADOWOLONA Z EFEKTÓW.... Milena Polecam Sun City (1) Tak jak w nagłówku. Krótko i rzeczowo - polecam. Cenię sobie solaria, gdzie... Iwonka86 Solarium Sun City (1) Bardzo lubię tam chodzić ze względu na czystość tego miejsca, miłą obsługę i... Lena solarium (1) jestem stałą klientką salonu :) i chciałabym polecić innym osobom, ceny są... A. Pre - opinia (1) Bardzo mila obsluga, pomocna i usmiechnieta. Sprzet nowy, czysto i... Pre ata - opinia (1) Bywam często i zawsze jestem zadowolona. Obsługa jakich mało,klimat fajny,... ata ŚREDNIO (1) Solarium bardzo czyste,obsługa bardzo miła,ale lóżko na którym się opalałam... Jula FAJNE SOLARIUM (1) bylam w zeszly weekend -fajnie ze jest taka promocja bo mozna sie opalic na... BEATA Co najwyzej srednio. (2) Luzka sa juz wiekowe nawet kilkunastoletnie. Bylam ostatnio na UWE, kabina nr... Jadzia lila - opinia (1) polecam :) łózka bardzo dobre , zawsze miła obsługa ! jestem bardzo zadowolona. lila Polecam :)) (1) Bywam tam w miarę często w tygodniu po pracy chociaż nie mam po drodze ale... mamba super solarium (1) bardzo dobre solarium nie ma się normalnie czego przyczepić heh tylko nie... ika Jestem bardzo zadowolony z obsługi takiej młodej Pani blondynki (1) Witam, Byłem na solarium w sb, Pani, która tam była była prze sympatyczna,... Janusz i Monika Super (1) Ja jestem bardzo zadowolona z tego solarium,opalalam sie kilkakrotnie... wioletta