Sun City

Solaria

Gdańsk, al. Grunwaldzka 158/1

Sylwia - opinia (1) ja też nie wiem skąd się wzieły te opinie na nie!!! solarium jest dobre,... Sylwia Super:) (1) Nie wiem skąd biora się te negatywne opine .:) Panie z tego co widziałam... Ewelinka PORAŻKA (2) Witam! Szczerze odradzam korzystanie z tego solarium. Cała ta firma, to jakaś... nika
zenada (1) bylam raz i juz wiecej nie skorzystam z tego solarium. lozka brudne w srodku... niezadowolona witam!:) (1) byłam po raz pierwszy w solarium. ogolnie mile mnie zaskoczylo nowoczesne... sexy-bandziorka:D ;-) (2) polecam te solarium chjodze tam okolo roku,lamki sa ok w szczegolnosci na... monik Polecam (1) Polecam wszystkim to solarium. Korzystałam z niego 3 razy. 2 razy z łóżka nr... Ewa warto! (1) Od jakiegoś czasu korzystam z waszego solarium i jestem pod wielkim wrażeniem... klientka fajne solarium (1) jestem stala klientka tego solarium i bardzo polecam wszystkim.jest tam... ula gosia - opinia (2) Byłam w tym solarium pierwszy raz, zwykle korzystam z innych salonów,... gosia Superrr (1) Od jakiegoś czasu korzystam z tego solarium i jestem bardzo zadowolnona.... paula Abi - opinia (1) Chodzę do tego solarium juz od ponad pol roku i jestem na prawdę zadowolona... Abi ... (1) Od jakiegoś czasu stałam się klientką solarium SUN-CITY i jestem bardzo... buzia !!! (1) pozdrowienia dla justynki i ani.zawsze kolorowe usmiechniete i mile:) a co do... wierny ;) (1) Witam:) czescto korzystam z tego solarium i jestem bardzo zadowolona Wysłałam... kasia Polecam!!! (1) Nie zgadzam sie z opiniami nizej! Jestem od niedawna klijetem tego solarium... Robert Sauna (2) Wczoraj wraz ze znajomą skożystałyśmy z łóżka nr.2 po 15 min.łóżko... Niezadowolone klijentki!!! stroj (2) bardzo lubie chodzic na panstwa solarium tylko jest jeden problem stroje... staly klient Bartek - opinia (1) Solarium- PETARDA! Opalanie tam to zawszze brązowa skóra szczegolnie na lozku... Bartek czy zmienia lampy (2) chodzilam na te solarium bardzo dlugo ale ostatnio zauwazylam ze lampy... klaudia