Rewelacja !!! (1) Wreszcie, trafiłem na szkołę w której kolejne 1,5 h spotkania mija mi... Darek ODRADZAM!! ... (1) Lekcje odbywały się na zasadzie: byle do końca, bez żadnych celów czy... były kursant kiepska szkoła (1) nie jestem zadowolona z usług tej szkoły.Po pierwsze nie podoba mi się idea... spinka
godne polecenia (1) polecam przedszkole, bardzo dobra kadra, wysoki poziom nauczania, otwarci na... agnieszka Super szkoła (1) Razem z synem chodzimy na zajęcia z języka angielskiego on do grupy... andrzej NIESTETY ZMIANY (2) Niestety zmiana własciciela spowodowała,ze najlepsi lektorzy pożegnali się z... kursant Odpowiedź Res Primae (1) Pani Żyrafo, takie problemy trzeba rozwiązywać od razu, a nie po 6 latach.... Res Primae Ciekawe miejsce, wysoki poziom (2) Zapisałem się na kurs hiszpańskiego do Linguiki kilka miesięcy temu i już... Paweł polecam!!!! (1) dobra i fachowa nauka, lektorzy mili i przygotowani, nie ma problemu z... jarek fajna szkoła (1) pełen profesjonalizm ,szczerze polecam ,świetna kadra , ceny przystepne... michał Polecam (1) Szkoła naprawdę świetna i poziom nauczania też na bardzo dobrym poziomie. Pew Polecam kazdemu! (1) Jestem MEGA zadowolona z Gdańskiego PROFI! :) gdyby nie oni już dawno bym... Miśka_19 Liczy się ilośc a nie Twoja wiedza i postępy w nauce! (1) Miła Pani lektor, jednak poziom nauki mnie rozczarował. Dużo zajęc... rozczarowana kursantka nauka (1) hm byłam tam uczniem :) uprzedzałam że nigdy nie uczyczyłam się angielskiego... hmmm Wzorowo przy niesłychanych cenach (2) Mając już spore doświadczenie w korzystaniu z wielu różnych szkół na terenie... Piotrek m - opinia (2) - panie sekretarki przez telefon wprowadzają w błąd jeśli chodzi o cenę -... m sylwia - opinia (1) bardzo fajna szkoła! godni polecenia lektorzy, miła atmosfera - naprawdę super! sylwia Dobra szkoła (1) Chodziłem do kilku szkół językowych, ale szybko nużyło mnie sztampowe... Marek Kobierski polecam (1) ceny przystepne ,mam zajecia z anglikiem, który pomimo bariery językowej... tequilla Wysoki poziom nauczania.... (1) Może sama metoda CALLANA nie do końca mi odpowiada ale zajęcia prowadzone są... ona