Włoski-jakie szkoły językowe polecacie? (2) Planuje rozpocząc nauke włoskiego jednak nie orientuje się która ze szkół... dzoanna ;) Zdecydowanie POLECAM (1) Super szkoła - zajęcia o odpowiedniej porze, poziom rewelacyjny - czuję, że... Marzena takiej szkoły szukałam :) (1) Szkoła EMPIK to już moja 4 szkoła językowa więc mam spore porównanie do... zuza
petardaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Az trudno mi uwierzyć w to co piszę osoba poniżej, ja jestem bardzo... Marcin profesionalizm 100%!!!! (1) Z czystym sumieniem moge polecic szkole jezykow obcych Empik w Gd-Wrzeszczu... Wojciech Karbowski Bardzo fajna szkoła (1) Brałam udział w kursie wakacyjnym angielskiego w Linguice i muszę przyznać,... Asia M - opinia (1) ogólnie jestem zadowolona z nauki w tej szkole :) zdane FCE, dobre... M Polecam. (1) Dobra szkoła. Generalnie miła atmosfera. Profesjonalni lektorzy. Jak ktoś... Absolwentka. WARTO (1) Szkoła warta polecenia; zauważa się zaangażownie lektorów i chęć pomocy.... Kaśka Greenwich - POLECAM!!! (1) jestem zadowolona z zajęć dla dorosłych, lektorka super. chodzę już drugi... Karina polecam (1) najlepsza szkoła językowa, do jakiej miałam okazję uczęszczać. kiki Niezła szkoła - polecam (1) Uczy sie tam moje dziecko i wreszcie czegoś sie nauczyło przez ostatni rok.... Adam Szkoła jest ciekawa ! (1) Witajcie ! Sprawa generalnie zależy od doświadczeń indywidualnych. Ja... Natalia Profesjonaliści (1) uczę się u nich juz blisko 2 lata i muszę przyznać znają się na szkoleniach... Prestiżowy Greg ... (1) ...... generalnie słabiutka szkoła, choć jak ktoś chce mieć poczucie, ze robi... misza zdalam bez problemu (1) przygotowywałam się u nich do certyfikatu z niemieckiego i choć było sporo... aneta polecam ! (1) ja zaczęłam kurs w zeszłym roku, i w tym na pewno wrócę ! super atmosfera,... ania fantastyczna szkoła (1) Moja 7 letnia córeczka, już drugi rok uczęszcza do tej szkoły, jesteśmy... Ania M. bardzo fajnie (1) Polecam zajecia z Pania Dorotą. katie Świetna szkoła, także dla zapracowanych (1) Jestem osobą bardzo zajętą, pracuję, mam dwoje dzieci w młodszych klasach... Dorota