Naprawde dobra szkoła (1) Kiedyś ja chodziłem do tej szkoły - teraz chodzi moje dziecko... :) Szkoła... Osa AZ SIE LEZKA KRECI ZA NAUCZYCIELAMI ;-) DYREKCJA I TYM BUDYNKIEM.. (1) a nawet nie za budynkiem ale ta cala atmosfera ktora powala i z tego co wiem... Krzysiek Soński fajna szkoła (1) szkoła ma duże wyposażenie i są głośne dyskoteki to mi się... manson
Super szkoła (1) Super szkoła Ja Ta szkoła jest spoko!! (1) Jak dla mnie to ta szkoła jest bardzo spoko!!. Dzięki niej oraz za pomocą... Natalia Kruszka Rewelacja !! (1) Super Rewelacja!!! Polecam wszystkim!!! mama Super szkoła! (1) Chodzę do tej szkoły 5 rok...i uważam że mama dobrze zrobiła zapisując mnie... Uczennica;) Co my o tym sądzimy (1) Jesteśmy uczennicami tej szkoły. Chodzimy do klasy 6E. Naszą wychowawczynią... Monka i Ola z 6E Polecam (1) Szkola jest świetna. Fatih Jestem zadowolony (1) Szkoła jest bardzo przyjazna dzieciom i rodzicom. Prowadzona w przemyślany i... Danziger Oddam w dobre ręce rózne ksiązki (3) Sa to między innymi jeszcze ze starego typu nauczania 7 i 8 kl.Może znacie... Ola84 wyjazd dzieci na wymianę (1) Witam, czy dziecko któregoś z Was uczestniczyło kiedyś w wymianie dzieci... aga 2 szkoła podstawowa (1) czy ktoś zna moze autonomiczną szkołę podstawową na Osieku? chcę tam wysłać... zatroskana dzieci z Bullerbyn (2) Jedna z przygód dzieci z Bullerbyn wiąże się z kupieniem "czegoś", o czym... Sylo Zamyka się najlepszą integracyjną szkołę w trójmieście - pytania do Rady Miasta (2) Szanowni Panie i Panowie Radni Dlaczego zdecydowaliście się rozwiązać Szkołę... AZ szkoła podstawowa nr 45 (1) Witam! Kto zna 45 z Gdyni na Wiczlińskiej? Będę wdzięczna za wszelkie... Maya