Skarb w gdyni (1) Szkoła ta, ze względu na wiek i brak możliwości rozbudowy może nie ma... Joanna niby fajnie (1) skończyłam tą szkołe 2 lata temu , mieliśmy świetną ekipe i ogólnie dobrze... Oliwka .miłe wspomnienia (1) Chodziłysmy do SP 50 przez 6 lat i bardzo miło ją wspominamy ; ) jest... absolwentki
rodzic - opinia (1) chełmska ósemka jest szkołą, którą polecam wszystkim rodzicom rejonu i z poza... rodzic Ha, ha... (1) Celem szkoły jest kształcenie i wychowanie człowieka odpowiedzialnego,... mama szkoła podtsawowa (1) Witam! Chcę zapisać dziecko do szkoły podstawowej w Gdańsku ( Oliwa,... Mikula z perspektywy czasu (1) Lat temu już sporo skończyłem tę szkołę była a i jak widze nadal jest super.... ks. jacek Moja ukochana podstawówka (1) Może tylko pod koniec było trochę gorzej, ale cóż - taki wiek kolegów. Mój... Dariusz Kosmowski NIE POLECAM!!!!! (1) Jako absolwentka tej szkoły uważam ze jest to najgorsza podstawowka do... Natalia . najlepsza ^ (1) . ` 2 4 jest najlepsza . 6 ceee . . ` szkoda że tu nie mam... { 6 ceeee . } Sama niewiem (1) Nie wiem jak tam jest bo chodze tam tylko na kółko ale oceniłam na tyle ile... Only me Łukasz - opinia (1) nauczyciele niekiedy lekcewarza sobie zajecia na lekcji w-f Łukasz W porządku (1) MOja dwójka dzieci uszczęszczała do tej szkoły i uważam, że jest bardzo... AAA tam jest super !! (1) sp 47 jest na prawde rewelacyjną podstawówką xD ma wspaniałych nauczycieli... peki Bardzo Dobra! (1) Moim zdaniem sokrates to najlepsza i najbezpieczniejsza szkoła w polsce! Kuba Do zainteresowanych "Ósemką" (1) Według mnie bardzo dobra szkoła. Mój syne jest bardzo zadowolony. P.s. Nie... Monika Nie zapomnę! (1) Uczyłam się w tej szkole aż 5 lat. Jestem bardzo zadowolone z tego co... Marta Pokojska sp15 (1) dosyć dobrzze wspominam tą szkole absolwentka a tak naprawde to fajna szkoła (1) KRYTYKOWAC łATWO, GORZEJ JAK TRZEBA COS ZROBIC. SZKOLA JEST TAKA JACY Są W... MISIA yhm... ?? xDD (1) Ta szkoŁA JesT suPEr ;))) Tera CO PrawDa iDe do CZwÓRki ALE Nigdy Nie... SiMka 6 D