Moja Szkoła (1) Polecam tą szkołe jest to jedna z najlepszych. Krzysztof Mejer Szkoła na gnilnej (1) Szkoła na gnijnej jest bardzo bezpieczna. Nie można sie tam spotkać z... uczeń z gnilnej Rodzic jednej z b.uczennic - opinia (1) moim zdaniem nie jest to dobra szkoła na przerwach nauczyciele nie reagują na... Rodzic jednej z b.uczennic
Pozytywnie. (1) Jestem w 6 klasie. Za 2,5 miesiaca kończę tę podstawówkę. Mam z nią wiele... Emila x3 :) (1) Bardzo miło wspominam tę szkołe... i z dużym sentymentem patrze na jej... kam Dobra szkoła (1) Moje dziecko tam chodzi- mam jak najlepszą opinię o tej szkole- nauczyciele... Bucket z dala od centrum... (1) Klasy I - III wspominam miło, ze względu na charakter nauczania, bardzo... Al@ hmmm... (1) chodziłam do tej szkoły dwa lata i sądzę, że atmosfera ogólna jest mniej... Al@ Bartek Rymsza - opinia (1) Dobra szkoła. Bartek Rymsza Spuer szkoła :P (1) ------------------ Zuza super (1) To wspaniała szkoła, o bardzo wysokim poziomie nauczania, bezpieczna, ze... mama uczennicy tej szkoły Dzień otwarty (1) 8 marca wraz z moim dzieckiem wybraliśmy się na dzień otwarty tej szkoły. To... mama Kasi Ola - opinia (1) Bardzo dobrze wspominam 50tkę, żadnego szoku nie przeżyłam jak poszłam do... Ola oko - opinia (1) szkoła kiepska nie osiaga żadnych wyników, nawet nie ma strony internetowej,... oko !!Uwaga!! (1) Szkoły nie polecam ponieważ: Jest dużo piachu na korytażu, Nauczycielom... Drass ... (1) Jestem uczennicą 6a(jak dziewczyna pode mną).Jest to naprawde kochana... Agata Karpińska . (1) Nasza szkoła jest fajna. Zalezy jaki uczen sie wypowiada.No nie powiem ze... Uczennica. ^^ Sprzedam książki! (1) Książki do matematyki,j.polskiego,biologii,fizyki,geografii i innych... pszczoła ;]] - opinia (1) skonczylam ta szkole rok temu . szkola ma malo kolek w porownaniu do... ;]] Nowa derektor,Nowi nauczyciele,lepsze nauczanie,lepsze wyposarzenie itd. (1) Tamte czasy takie były ok zgadzam się.Ale odkąd zmieniono panią dyrektor i... Uczennica