Studia dla ambitnych oraz chcacych studiowac z usmiechem (1) Co to duzo pisac, po pierwszych trzech miesiacach mam 15 ksiazek... Michael gromek Mieszane uczucia (1) Moze zaczne od tych lepszych cech. Budynek jest nowy i czysty, wykladowcy sa... nadawca Szukałam takiej szkoły (1) Jeśli chodzi o WSTiH to studiuję już od dwóch lat w trybie zaocznym. Jestem... Karolina
Boże widzisz, a nie grzmisz... (1) Szkola... szczerze mowiac..gdybym miala wyberac jeszcze raz jakas szkole to... zoltad wyższa szkola zaciemniania (1) Kólko (czyli recepcja ) jak do tej pory ani razu nie udzieliła mi zadnej... student Warto studiować w WSFiR. (1) Stwierdzam iż studiowanie w WFiR, było dobrym wyborem. Obecnie jestem na 5... studentka brak szatni i tablicy w sali Akwen (1) brak szatni to bardzo duzy problem, a w szczególności w sali Akwen!!do tego... gośka Studentka - opinia (1) Wykładowcy OK, program nauczania OK (Europeistyka II stopień). Ale te... Studentka Słabo (1) 3 lata na tej uczelni i dupa! 3lata jazdy na Stogi ludzie co tam sie... x co wybrac? (1) czy ktos moglby mi podac przedmioty dla kierunku Tyrystyka uzdrowiskowa,... Shantal Odpowiedź dla osoby o nicku "Poszukiwacz" (1) Poszukiwacz napisał: \"W gazetach pojawiają sie ogłoszenia o pracy z... Riposta1 Student - opinia (1) Jestem studentem trzeciego roku informatyki.Uważam, że nasza starogardzka... Student hejka :) (1) siemanko :) kochani nie wiecie moze czy mozna wziasc dziekanke na 2 letnich... nadia czy ateneum dorobi się szatni??? (1) Brak szatni to dość wielki problem, zwłaszcza w zimowych sezonach. Wieszanie... ggg Studentka - opinia (1) Uważam, że nasza uczelnia tak jak każda szkoła posiada swoje dobre i złe... Studentka ... - opinia (1) bibloteka poprawiła sie na zdecydowany plus :) :) :) ksiazki wypozycza sie... ... Polecam,,, (1) szkoła prywatna, ale swietne warunki studiowania, dobrzey wykłądowcy i spore... Ola SKANDAL (1) To jakaś wielka ściema!!! Na początku sierpnia dostałem list z gratulacjami,... o mało co student POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Każdemu kto chce się czegoś nauczyć a nie tylko dostac papier za opłatą to... sebastian pko DZIEKANAT JEST OK!!! (1) Chyba jakiś sfrustrowany student, który nie może zaliczyć jakiegoś... SEBA307