zainteresowana - opinia (2) Wita, mam pytanie czy na studiach magisterskich praktyki zawodowe sa... zainteresowana SUPER UCZELNIA!!! (1) Ukończyłam uczelnię w marcu tego roku. Wszystkim gorąco polecam. Poziom... Dorota Hanka - opinia (1) Mam zamiar wybrać się na tą uczelnię, niestety jestem do tyłu z j. obcego.... Hanka
Zaświadczenie (1) Witam. Otrzymuję rentę rodzinną z ZUSu, który ostatnio przysłał mi pismo,... Nika WF (1) mam pytanko, wlasnie wybieram sie na ta uczelnie od pazdziernika na... monika Serek - opinia (1) Po pierwszym roku musze stwierdzic ze szkola jest naprawde spoko. Wykladowcy... Serek makro ekonomia (1) czy znacie jakąś uczelnię gdzie jest ten kierunek??chodzi mi o trojmiasto lub... dziób WSMSGiP w Gdyni (1) Czy ktoś sie wybiera na tą uczelnię od października na Rynek Motoryzacyjny?... na_kazda_pogode Międzynarodowy Rynek Motoryzacyjny (1) Hej, czy ktoś z obecnych wybiera się na tą specjalność? Mógłby mi ktoś... Agou pedagogika-animacja kultury (1) Prosze o jakiekolwiek informacje o tej uczelni a najlepiej o tym kierunku... Aga Opłaty dodatkowe (2) Witam, chciałabym się dowiedzieć, jak to wygląda z opłatami za egzaminy. Czy... emka Sprcjalności ze świata marzeń i baśni (1) Nie jest trudno ale ciężko bo na zaocznych zjazdy są w KAŻDY WEEKEND!... Student IiE (3 semestr) Monika - opinia (1) Wybieram sie na socjologie na ug. jak ktos studiuje ten kierunek to bardzo... Monika szkoła na + (1) Rok temu skończyłem i mam pozytywne zdanie o tej szkole. Miki Szkoda .. (2) Szkoda , że osoby odpowiedzialne za komentarze na Trójmieście (z Ateneum)... inka Poszukiwania :) (1) Poszukuje kogoś kto będzie studiował na uzup.magisterskich kierunek... Mysz Balagan, brak organizacji, każdy mówi coś innego na czym student traci (1) Przeczytalam pare komentarzy i powiem szczerze że Roman ma racje. Na samym... misia Zajęcia poza Ateneum (2) Chciałabym zapytać, gdzie odbywają się zajęcia z wychowania fizycznego na... Aleksandra Europeistyka-studia II stopnia (2) Witam :) Czy na studiach II stopnia w Ateneum są obowiązkowe języki... Kandydat Super! (1) Czytając niektóre opinie dochodzę do wniosku, że piszą je ludzie, którzy... karcia