Nika - opinia (1) Chciałam sie dowiedziec czegos o kierunku Handel Miedzynarodowy w systemie... Nika Języki obce. (2) Witam. Chciałabym się zapytać czy w Państwa szkolem prowadzony jest język... Przyszła Studentka Ateneum szkolka (1) nie obrazajmy uczelni.pwsh zasluguje tylko na miano szkolki.cel jaki sobie... student
szkoła jest ok. dobry klimat,ludzie życzliwi,zajęcia super ,ciekawi wykładowcy (1) kaśka transport-spedycjia (1) szukam osób, które wybierają się na transport i spedycje karolina Do STUDENTA INFORMATYKI-NIESTACJONARNE (1) .....tak więc poszedłeś na studia więc chyba wypadałoby czegos tutaj się... studentka WSZ :) (1) Podoba mi się:) pozdrowienia gr. A K opinia (1) kocham jezyk angielski i cieszylam sie myslac ze znalazlam swoj kierunek... iwona poradzcie (1) witam,wybieram sie na zarzadz na Am na MSU zaocznie,mozecie cos... dama Zapytanie (2) witam czy jest możliwość oplacenia 1 raty na miejscu? Czy muszę przelew robic? Jarek pytanie (2) mam pytanie w sprawie oplat. Na stronie szkoly jest napisane ze uczelnia nie... d44 stanowczo nie (1) powiem tak - jesli zalezy wam na latwym uzyskaniu dyplomu - to szkola dla... sadbuttrue prosze o pomoc! (1) zaintersowaly mnie studia na kierunku pedagogika. zastanawia mnie jednak jak... Natalia pytanie (2) Witam! Czy podanie na uczelnię należy wydrukować na 2 stronach ( przód ,... internautka student - opinia (1) "jeśli ktoś co rok przeznacza na tę szkołę prawie 7000 zł to musi sam przed... student slawo - opinia (1) lekko sciemniaja z opłatami,mało przejrzyste zasady promocji dot.wpisowego slawo Strata czasu (1) Chcecie przeczytac szczera opinię ...? Kończac ta szkołe w tym roku... Absolwent INFORMATYKA ZAOCZNIE (NIESTACJONARNIE) (1) Po pierwszym roku stwierdzam: Na stronie internetowej panuje Bałagan, jest... STUDENT WSZ spoko (1) spoko maroko jest tylko wykładowcy czasem wurzją a pozatym dosyc trudno słuchaczka :) (1) super deebo