MAŁO SIĘ ZMIENIŁO (1) Szkoła poszła w tym roku trybem "ważna jest ilość, a nie jakość". Przedmiotów... STUDENT OBSERWATOR poszukuje wykładów z III roku WSTIH "zarządzanie" (1) Witam, Jestem studentką III roku WSTiH Zarządzanie Hotelarstwem i... hanki jednak odradzam... (1) Po kilku latach spędzonych w tej szkole jedno jest pewne - szkola ma... student
Polsko-Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych (1) Czy ktoś ma zamiar tam studiować? Może ktoś był na dniach otwartych tej... ponzo dr J.Świeczkowski (1) Przepraszam ze tu na forum ale mam pytanie czy ktos z was mial pstepowanie... olenka2525 Cofam swoją poprzednią wypowiedź (1) Jestem niezadowolona z administracji i traktowania studenta przez PWSH.... ella Pytanie (1) Może ktoś mi napisać jak wyglądają studia podyplomowe w Sopocie? szczególnie... EK Dopiero zaczynam :) (1) Dopiero zaczynam swoja kariere w WSB. Jestem z Pruszca i wielu moich... Pruszcz Może trochę lżej (1) Wykładowcy zbyt groźnie podchodza do studentów.Poziom poziomem ,ale... ojciec studenta UCZELNIA NA WYSOKIM POZIOMIE (1) STUDIUJĘ NA II SEMESTRZE - PEDAGOGIKA. UCZELNIA PODCZAS OSTATNICH WAKACJI... GOSIA Do Ateneum (2) Witam serdecznie! mam do panstwa pytanie odnosnie kierunku pedagogika.... Sylvia SWPS 2 rok (1) SWPS to wspaniała szkoła - oferująca naprawdę wysoki poziom nauczania! Tutaj... Kotongo dobra szkola (1) ja lubię tą szkołę :) ktoś :) (1) ja wlasciwie opini nie bede wystawial bo jeszcze nic nie wiem na temat ten ,... kolokolo jestem zainteresowana (1) jestem zainteresowana dzienną socjologią, nie wiecie czy rekrutacja sie juz... kasia J ĘZYKI (1) JAK ZROZUMIALAM Z OPISÓW NA PEDAGOGICE OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZEJ SĄ DWA... ASIA Jestem zadowolona (1) Studiowalam na uniwersytecie,gdzie panie w dziekanacie byly niemile,ceny... ella pedagogika opiekuńczo-wychowawcza (1) Witam! Mam pytanie:złożyłam dokumenty na wczesną edukację ale nie dostałam... Alicja Dot sciagania kasy itd (1) Ciagna kase ile moga!czytajcie dokladnie regulamin bo o mnie po 2 latach... ajta do Asia (1) to co napisalas nt, WSMSGIP nie ma zadnego pokrycia w rzeczywistosci zapewne... Mundium