tylko WSB (1) moje losy... próbowałam sił na PG...nie udało się ...nie mam umysłu... kara Zainteresowany. (2) Chcę studiować w Ateneum na studiach dziennych europeistykę. Na innych... paftom pytanie (2) Witam! Chciałabym się zapytać czy na Dziennikarstwie i komunikacji... emi
Nabijają stundeta w butelkę (1) Nie potrafią niczego zorgasnizować, w ostatniej chwili wycofują się z danego... V. koszty dodatkowe (2) mam pytanko ja wygladaja koszty np za egzaminy poprawkowe?? lub obrone... ooliwka ooliwka - opinia (1) Założyciele przede wszystkim stawiali na wysoki poziom nauczania, co im... ooliwka Zwykła prywatna uczelnia (1) jestem studentem 4 semestru i moge z cała pewnościa powiedziec o WSB ze jest... niestacjonarny Apropos Chinoznawstwa (1) Znam plan tej specjalizacji i zgadzam się z CVN - o Chinach uczy się w... 321 Jak jest na Informatyce w Biznesie? (1) Mam pytanie jak jest na tym kierunku chodzi mi o przedmioty (system zaoczny) maur Polecam!!! (1) Polecam szkołę, wysoki poziom, wspaniali wykładowcy :) sporo nauki :((... studentka prosze o pomoc (1) Hej Wam. W tym roku wybieram sie na studia i chcialabym dowiedziec sie... malwa malwa - opinia (1) hej Wam! W tym roku chcialabym wybrac sie na studia do WSFiAale po Waszych... malwa To bardzo dobra szkoła dla ludzi z jajami. (1) Ja chodzę do tej szkoly bo mnie na to stac i tyle. nie chcialem sie meczyc... Bohun - Wielki Ataman Kozacki GWSH na piątkę (1) Bardzo fajna wyższa szkoła humanistyczna. Wykładowcy najlepsi na świecie,... Martyna Szkoła ma sporo mankamentów ale jest ok (1) Wybierajac ta uczelnie liczcie sie z takimi kwiatkami jak 6cio godzinne... Ludlum pytanie (2) Witam! Jestem zainteresowana kierunkiem Dziennikarstwo i komunikacja... Kamila Patrycja odpisz mi na maila, napisałam dziś do Ciebie sprawdź poczte (1) wybieram się do tej szkoły na administrację, nie wiem jeszcze czy lepiej iść... syllunia Jest OK (1) Z wykladowcami mozna sie dogadac. Sa przedmioty ze cisna studenta , ale... hania WSFiA rządzi (1) Jesteśmy studentami I roku studiów dziennych i nie załujemy trafnego wyboru.... Studenci WSFiA Jest ok! (1) Szkoła znajduje się w świetnym położeniu. Zajęcia odbywają się w małych... katarzyna