polecam (2) Polecam szpital wszystkim tym co; szukaja ;pomocy dla swoich pupliów... dorota Daisy (2) W dniu 14.01.2019 moja suczka Daisy miała przeprowadzony dość niebezpieczny... Zbigniew Bugajski Nie polecam (2) Trafiliśmy do przychodni z psem, który zjadł czekoladę ( jest dla psów... Karolina Galczak
Uratowane życie kotka (2) Przyjechałam z ledwo żyjącym 4 tygodniowym kociakiem- drgawki, słaby puls,... Patrycja Świetni Fachowcy (2) Nasz piesek Kazik po przebytym urazie kręgosłupa operowany w tym szpitalu... Robert Maciejewski Super!! (2) Najlepsza klinika! Dr M. Zajączkowska wspaniała. Pełna empatii, cierpliwości... Agnieszka Najlepszy szpital (1) Tu nie ma Co pisać.W tym szpitalu są lekarze i asystentki z powołania i z... Barbara Konopka Shihtzu sterylizacja (1) Profesjonalna i mila obsluga. Rano suczka zostala w szpitalu, po poludniu... Pawel Kamienie w pęcherzu moczowym - York. (2) Pacjent - pies York Tores, z kamieniami w pęcherzu moczowym i cewce, przyjęty... Aneta Fachowcy i perfekcjonisci!!! (1) Bylem wczoraj i dzisiaj z krolikiem. Pani weterynarz szybko zdiagnozowala u... Krolik Didek POLECAM (1) Najlepszy Szpital w całym Trójmieście! Moja chorowita Stonka otrzymała tam... Magda Uratowany kot Czarnulek (1) Dziś (niedziela) mijają dwa tygodnie jak mój kilkunastoletni kot Czarnulek... Lidia leki (1) ceny leków to jakieś nieporozumienie. W aptece 31 zł u was 68 zł !? Trzeba... Magda D Najlepsze miejsce do leczenia psiaków (1) Nasza sunia rano została sparaliżowana. W przeciągu godziny zrobiono... Jarosław kotka Tula (1) Bardzo profesjonalna obsługa, pacjentka i jej rodzina zadowoleni, polecamy. Edyta Moj przyjaciel nulus i koszmar w szpitalu (4) W ddniuw ktorym przywiozlam pieska do szpitala zlecilam sama badania w... MAKOWSKA.JOLANTA@INTERIA.PL Super !!! Najlepszy szpital w Trójmieście, a może i w Polsce!!! (2) Najlepsza klinika weterynaryjna jaką znam. Dzięki tej klinice mój pies jest... Mariusz Gorąco polecam (1) Bardzo bardzo polecam szpital, Pani Daria Machola uratowała jako szczeniaka... Lidia Z Profesonalnie polecam!! (1) Nasza AZA kundelek maly czarny żyje ! Dziekujemy za uratowanie pieska... Kobieta Sylwia Warczak polecam (1) Najprawdopodobniej uratowali mojego psa przed uśpieniem.... super podejście... krzysiek