Szpital Weterynaryjny Krzemińskiego (1) Bardzo dobry szpital.Personel z pełnym zaangażowaniem dba o dobro i zdrowie... joanna Bardzo zadowolona,korzystałam z usług już dwa razy (1) Korzystałam już dwa razy z usług Szpitala.Ostatnio byłam z kocurem na... Kasia Życzliwi i profesjonalni (1) Do szpitala trafiliśmy z kulejącą 11-letnią suczką. Ze względu na wiek... Jacerek
Polecam.Nasz piesek został uratowany. (1) Trafiliśmy do tego szpitala późnym wieczorem z pogryzionym przez wilczura... Właściciele Toffiego ABSOLUTNIE ODRADZAM (2) Mój pies ma rozpoznane niewydolnosc nerek. Jedynym ratunkiem po otrzymaniu... Ola Dziękuję za uratowanie życia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. W nocy zrobiono rezonans magnetyczny i zabieg... Marek BARDZO DZIĘKUJEMY !! (1) Bardzo dobra placówka- szczególnie dla właścicieli dużych psów,które można... Ewa G. masakra i drożyzna (2) pojechałem z psem, uszkodzenie kręgosłupa, wystarczyło podać lek... Krzysiek Godni polecenia... (1) są wszyscy pracownicy szpitala. Fachowi, mili i zawsze pomocni. Specjalne... Katarzyna W. świetni! (1) wszyscy fachowi, posiadają wiedzę, konkretne diagnozy i skuteczne leczenie, a... monika Jestem niesamowicie MILE zaskoczona (1) Wspaniały doktor Kozłowski zajął się naszym chorym kotem. Zrobil mu rezonans... Joanna Wojciechowska Tak tak tak (1) Witam, od 8 lat leczymy tam nasze zwierzęta (2 psy i kot). Wszyscy... Monika TAK,TAK,TAK! REWELACJA!!! (1) Wszystko jak najbardziej sprawnie i profesjonalnie!! Tak powinno być,... Sandra K. Nie polecam (1) Trafilismy do szpitala na dyzurze. Nasz pies mial infekcje drog... K i M Chirurgia na najwyższym poziomie (1) Nasz pies (stary sznaucer olbrzym) pewnej nocy zaczął puchnąć w oczach i... Beata L. Joanna Gardzielewska - opinia (1) Leczono tam mojego owczarka niemieckiego po wypadku.Opieka... Joanna Gardzielewska profesjonalna i rzetelna opieka (1) Moja suczka była pacjentką szpitala, dwukrotnie była hospitalizowana" -... Niunia mar13ek - opinia (1) korzystałem z usług dawno, stan zagrozenia życia, pies przeżył operację, ale... mar13ek Profesjonalnie (1) W szpitalu Krzemińskiego kastrowaliśmy kocurka,po rozmowie telefonicznej i... Ania.K i Lucek leczenie kota z niewydolnością nerek (2) Absolutnie nie polecam w przypadku zdiagnozowania niewydolności nerek u... Patrycja