Edyta - opinia (2) Korzystałam z usług tego biura już kilka razy. Tym razem poprosiłam o pomoc w... Edyta Magdalena - opinia (2) Szybko i na temat. Pani Magdalena odpowiadała na wszystkie pytania, załatwiła... Magdalena Anna W. - opinia (2) Kiedy zdecydowaliśmy się na sprzedaż mieszkania Pani Ewa Persak okazała się... Anna W.
Agnieszka - opinia (2) W grudniu miałam przyjemność współpracować z Panią Ewą Persak Tyszkiewicz... Agnieszka Joanna i Paweł - opinia (2) Skorzystaliśmy z firmy po raz kolejny tym razem przy wynajmie mieszkania. Pan... Joanna i Paweł LM - opinia (2) Chciałbym bardzo podziękować pani Kasi Dunajskiej za pomoc przy sprzedaży... LM Janina K - opinia (2) Serdecznie polecam, dziękuję jeszcze raz Pani Małgorzacie Rogowicz za ogromne... Janina K Zofia - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Joanną Toporek z oddziału w Gdyni... Zofia Danuta - opinia (2) Firma godna polecenia. Bardzo dobra współpraca z rzetelną, profesjonalną i... Danuta Wojciech Witak - opinia (2) W lutym 2023 zakupiłem działkę budowlaną w powiecie Bytowskim. Z ramienia... Wojciech Witak Jacek - opinia (2) Bardzo profesjonale podejście. Czułem się komfortowo podczas całego procesu.... Jacek Aleksandra - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pani Marianna Boczko bardzo sprawnie... Aleksandra Magdalena Czerniej - opinia (2) Pani Marianna Boczko to człowiek orkiestra! Była pomocna na każdym etapie... Magdalena Czerniej Patrycja - opinia (2) W ostatnim czasie miałam okazję korzystać z usług agencji nieruchomości... Patrycja VS - opinia (2) Zdecydowanie polecam w 100%. Świetna, rzetelna i profesjonalna obsługa.... VS GJ - opinia (2) Tyszkiewicz Nieruchomości polecam! Przez kilka miesięcy współpracowałam z... GJ Henryk.M - opinia (2) Bardzo polecam firmę Tyszkiewicz oraz Panią Agatę Ziółkowską za... Henryk.M Agnieszka - opinia (2) Miałam okazję korzystać z usług agencji nieruchomości Tyszkiewicz dwukrotnie:... Agnieszka Joanna G. - opinia (2) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Marianną Boczko. Dzięki jej... Joanna G. Ewa i Wojciech Zawisza - opinia (2) Niesamowicie profesjonalne podejście do klienta oraz do samego procesu zakupu... Ewa i Wojciech Zawisza