Igor Kierzkowski - opinia (2) Gorąco polecam współpracę z Sandrą Kubiak! Świetna komunikacja oraz wzorowy... Igor Kierzkowski Hanna i Mirosław S. - opinia (2) Polecam bardzo współpracę z tą firmą a szczególne podziękowania należą się... Hanna i Mirosław S. Taras i Mariia - opinia (2) Super firma. Profesjonalnie podejście. Osobne wielkie podziękowania dla Pana... Taras i Mariia
AS - opinia (2) Wielkie podziękowania dla Agencji Tyszkiewicz - Nieruchomości, w... AS Piotr - opinia (2) Super firma, miła obsługa. Pozdrawiam panią Ewę. Polecam Piotr Zbigniew Hanzen - opinia (2) Jestem bardzo wdzięczny Panu Piotrowi Żylińskiemu, z którego usług... Zbigniew Hanzen Paulina - opinia (2) Super kontakt, szybka transakcja. Polecam agentkę Panią Mariannę Boczko. Paulina Grzażyna Masiak - opinia (2) serdecznie polecam Firmę Tyszkiewicz Nieruchomości. Sprzedaż naszego... Grzażyna Masiak Urszula Burtowicz- Kulesza - opinia (2) Bardzo dziękuję p. Piotrowi Żylińskemu za profesjonalną obsługę sprzedaży... Urszula Burtowicz- Kulesza Anetta - opinia (2) Miałam okazję dwukrotnie skorzystać z usług tej agencji przy sprzedaży... Anetta Kracu - opinia (2) Dziękuję Pani Aleksandrze Sudzik. Profesjonalizm przez DUŻE P. Kracu Kamila - opinia (2) Wynajmowaliśmy mieszkanie za pośrednictwem Agencji Tyszkiewicz... Kamila D.K& M.S. - opinia (2) Współpracując z firmą Tyszkiewicz a w szczególności z pełnomocnikiem firmy... D.K& M.S. Alicja Grobelska - opinia (2) Wynajmowałam mieszkanie za pośrednictwem agencji Tyszkiewicz -Nieruchomosci i... Alicja Grobelska Izabela Gal-Ol - opinia (2) Szybko, rzetelnie, bezproblemowo, kulturalnie i w trosce o mój interes,... Izabela Gal-Ol Beata Sieradzka - opinia (2) W procesie skutecznie przeprowadzonej transakcji(dość skomplikowanej),... Beata Sieradzka Malgorzata - opinia (2) Bardzo polecam Agencje Nieruchomości Tyszkiewicz. Naszym Agentem był Pan... Malgorzata Anonimowo - opinia (2) Bardzo profesjonalna agencja nieruchomości. Od pierwszego wejścia do agencji... Anonimowo Piotr Pozorski - opinia (2) Sprzedałem swoje mieszkanie w bardzo krótkim czasie z pomocą agencji... Piotr Pozorski Krystyna - opinia (2) Serdecznie Polecam panią Sandrę super skuteczna i profesjonalna praca... Krystyna