fotościanka do zdjęć (1) Witam, mamy na forum kogoś kto zna się na dekoracjach i będzie potrafił coś... Benedykt4324 Halas pseudo elekrtyk (1) Oszust nad oszustami szkoda ze dowiedziałem się czegoś więcej o tym człowieku... Oszukany Remonty wszystkiego (1) Profesjonalnie ekspresowo zakończenia A do zet 668448229 Marcin
Pani Ola ->Sprzątanie mieszkań, domów etc (3) Dzień dobry. Chciałabym wszystkich przestrzec przed Panią Olą z Ukrainy,... Pańcia z mopem Biurko na wymiar (1) Witam- poszukuje stolarza który wykona dla mnie proste biurko z płyt , białe,... Edyta Firmy remontowo budowlane bytom (1) Cześć, szukam wartej polecenia firmy remontowo budowlane bytom . Z góry... kasia567 beczkowóz/ woda na budowę (1) Kto może dostarczyć wode na budowę? Saur neptun nie odpowiada na moje wnioski gdańsk Fotograficzna Spółdzielnia pracy fotoplastyka w Sopocie - dokumentacja płacowa (1) Dzień Dobry, Czy może ktoś z Państwa ma wiedzę, gdzie znajajduje się... Dyba haft komputerowy (1) Witam, znacie może jakąś firmę, która wykonuje hafty komputerowe? Z tego co... Wawrzyniec6454 Rolety i Żaluzje drewniane (3) Polecam portal Modnie w Oknie. Można zapoznać się z produktami... Dariakrys Gdzie na miejscu dorobię brelok domofonowy RFID? (3) Pogubiły mi się breloki do domofonów. Potrzebne na "gwałt". Jest gdzieś... Jacek dostarczenie choinki z Leroy Merlin Gdańsk (1) W wielu miejscach Sklep Leroy Merlin z Gdańska oferuje sprzedaż choinki i... Jerzy z Gdańska Montaż (1) Polecam firmę za rzetelnie wykonana usługe montażu drzwi pokojowych do... Michał K drzwi z montażem (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firme zarówno jakość drzwi pokojowych jak... Piotr Przeniesienie kuchni do salonu (1) Witam, chcialabym przeniesc kuchnie do salo u aby zydkac dodatkowy pokoj. Czy... Profesjonalny z gwarancją remonty (1) Remonty kompleksowo od A do zet pod klucz porady transport wnoszenie... 668448229 altana ogrodowa (2) Poszukuje wykonawycy altan ogrodowych wraz z opinią Klientów. Zależy mi na... Anna Przegląd, regulacja i naprawa okien (1) Jeśli masz problem z oknem lub drzwiami ja Ci pomogę . Przegląd , regulacja i... Adam Remont kuchni (18) Kochani. Czeka mnie generalny remont kuchni - zbicie starych kafli oraz... Asia Podłączenie wody + kanalizy na działkę, przewiert pod drogą. (3) Jak w tytule - zna ktos firmę do wykonania kompletnego przyłącza... user_138019171339