W poszukiwaniu Kredytu

Witam wszystkich. Ostatnio kupowałem mieszkanie i musiałem się niestety kredytować. Oczywiście biegałem po wszystkich bankach i pytałem o kredyt dla siebie. Wszędzie mówili mi ,że ich kredyt jest najlepszy , w końcu zdecydowałem się iść do pośrednika i tu pełen sukces . Pośrednik wybrał mi faktycznie najlepszą ofertę w ciągu godziny z pośród wszystkich banków. Oszczędność mojego czasu i nerwów. Dziś jestem szczęsliwym posiadaczem własnego m od ekolanu. Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji proponuję iść do Alex T.Great. Manchatan 3 piętro. Naprawdę polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: W poszukiwaniu Kredytu

Witam,
ja też mam dość biegania od banku do banku i każdy mówi że jego oferta jest najlepsza. Chciałabym spotkać osobę która powie mi prawdę. Czy możesz mi podać nr telefonu do tego doradcy.
Pozdrawiam

Z ciekwaości popatrzyłem co to jest ten Alex tg itd. Znalazlem takie cosik http://prnews.pl/aktualnosci/alex-t-great-doradcy-finansowi-otwieraja-oddzialy-w-kolejnym-miescie-39145.html a i strone maja dosyc wciagajaca. Jutro wybiorę się w ramach wywiadu do Gdyni, powód mam (budowa domu). Relacja jutru z jakości :)

Szanowna Pani,

Kredyt jest kwestią bardzo indywidualną, najlepsza oferta = niska marża+oprocentowanie. Pozostaja koszty okołokreydtowe: prowizje, ubezpieczenia itd;) powyzsza wypowiedź, to najczystsza, prymitywna reklama:)

Szanowna Pani,

Kredyt jest kwestią bardzo indywidualną, najlepsza oferta = niska marża+oprocentowanie. Pozostaja koszty okołokreydtowe: prowizje, ubezpieczenia itd;) powyzsza wypowiedź, to najczystsza, prymitywna reklama:)

zgadzam sie, po przeczytaniu pierwszego postu nasunela mi sie tylko jedna mysl - REKLAMA :-)

Sorki, że dopiero odpisuję. Mam nadzieje ,że się nie obrazi :515 210 293. Mam nadzieje,że pomoze. Mi pomógł

Inne tematy z forum

Inwestowanie w nieruchomości. (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam odłożoną pewną sumę pieniędzy i zastanawiam się nad inwestycją w...

transport poszukuję tanio i solidnie (9 odpowiedzi)

hej może ktoś ma godny polecenia transport do przeprowadzki , potrzebne żeby załadować i...

kto z was kupil mieszkanie w semeko (43 odpowiedzi)

jak sobie chwalicie tego dewelopera