Wanoga w Chwaszczynie- opinie.

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy ktos mial tam wesele, nie chodzi mi o obskurny budynek na skrzyzowaniu ale o nowo wybudowana sale weselna za tym budynkiem...
jakies uwagi , sugestie, refleksje ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wanoga w Chwaszczynie- opinie.

A CO TO ZA ROZNICA CZY TEN OBSKURNY BUDYNEK CZY NOWA SALA - TEN SAM WŁASCICIEL! ODRADZAM TAM WESELE, BYŁAM TAM I NIEPODOBAŁO MI SIE!

Co prawda na nowej sali jeszcze nie byłam bo mam tam ślub w maju-wtedy oczywiście podam swoją opinię i doświaczenia, natomiast na starej sali byłam na jubileuszu i ta właśnie impreza ( było super) nakłoniła mnie do tego aby tam właśnie wyprawić wesele( zaznaczam, że względy cenowe nie miały tu żadnego znaczenia ) bo byłam też na weselu w Bankowcu - i tam to można sie zastanawiać. A z pośród 3 moich znajomych par z Gdyni, które 2 miały w zeszłym roku ślub na nowej sali a 1 na starej - usłyszałam same superlatywy na temat tego właśnie lokalu a sam fakt, że wtym roku prawie wszystkie terminy są tam zajęte - mówi sam za siebie.
Pozdrawiam

każdy się przekona na własnej skórze! ale zyczę udanej zabawy. Pozdrawiam

czy ktoś wie coś nowego o Wanodze-coś dobrego lub złego?dzięki za pomoc.

Mam bardzo przykre doswiadczenie z wlascicielami lokalu (nowa Wanoga). Tak bardzo chcielismy (ja i moj narzeczony) miec tam wesele (80 osob), po rozmowie telefonicznej zarezerwowano nam termin, szczegoly mielismy uzgodnic w terminie pozniejszym m.in. wplata zaliczki (ale jeszcze w tym samym tygodniu) no i kiedy pojawilismy sie w Wanodze okazalo sie ze nasz termin ktos "podebral" pani zapisala na nasze miejsce pare ktora miala wesele na 100 osob cytuje "to sie jej bardziej oplaca" i podobno w nowej Wanodze wesela wyprawiaja od 100 osob w gore ... nawet nie wiecie jak mi bylo przykro, pani wlasciecielka byla bardzo wspanialomyslna aby ulagodzic cala sytuacje zaproponowala nam zorganizowanie wesela w ...... piatek. Mamy juz nowa sale ale jeszcze czuje niesmak do calej sprawy i jak nas potraktowano ;-((

Knajpa jest do kitu, obsługa zresztą też.

jedzenie ok, obsluga ok, wlasciciele chorzy

jest ok

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!