4lipca odwoływać wesele ? (4) Czy już odwoływać termin?koronowirusa raczej do jesieni Manka Fajerwerki weselne (65) Dostałam wczoraj maila z propozycją fajerwerków na weselu , nie myślałam o... Kasia1984 Potrzebuję długiego białego plaszcza, a najlepiej futra lub kożucha (13) Potrzebuję długiego białego plaszcza, a najlepiej futra lub kożucha. W... ja
dj???????????????? (2) czy ktoś z Was miał na weselu dj-a Ireneusza Borzyckiego????? Bardzo proszę o... tas tabletki na odchudzanie (34) Kto zna dobre skuteczne i dające widoczne w miarę szybkie efekty? Kasia-070707 kursy masazu (4) wiecie gdzie takie cos mozna załatwic. chodzi mi o jaki kolwiek kursy moze... gosia123 Salon sukien ślubnych Agnes - jakie ceny? (3) Dziewczyny wiecie jakie są ceny sukienek w tym salonie :) ? Madzia Okularki czy soczewki??? (71) Cześć Dziewczyny!!Muszę oderwać myśli... dlatego piszę o tak prozaicznej... Monia Uczesanie panny młodej na poprawiny (5) Jak się czeszecie na poprawiny? Same coś kombinujecie, czy idziecie do... Panna Młoda praca na zmywaku (14) Witam poszukuję kogoś chętnego do pracy na zmywaku w czasie wesela, które... Tequs gdzie sie uczesac na slub???w Gdańsku (13) Szukam dobrego fryzjera na slub. Kogo polecacie w Gdańsku?? Ponieważ mieszkam... Monika fryzjerka do domu_czesanie dziewczynki na Komunię (2) Pomyślałam, że zadam to pytanie tutaj choć to nie wesele, a Komunia :) Szukam... basiula Kwiaciarnie i bukiety ślubne (47) Zastanawiam się nad bukietem. Z jakiej kwiaciarni, ile na niego przeznaczyć... gosiulek Buty do ślubu (2) Cześć dziewczyny! Gdzie w trójmieście jest duży wybór damskich butów na... Kasia Obiad rocznicowy (3) 11 lat temu szykowałam się do ślubu i wesela a teraz czas na świętowanie 10... nulka Jakie salony polecacie do 2000? (1) Czesc dziewczyny! Marzy mi sie suknia ala rustykalna, bez kola, puszczony... Rustykalna Ile alkoholu na wesele? (31) Pomóżcie. Robimy wesele na 80 osób. - ok 25os pije wino (potrafi dużo) -ok... Anna1 gdzie materiały na sukienki poprawinowe? (5) Witam z rana:) Dziewczyny, piszecie o krawcowych i szyciu sukienek... MadziaK Rezydencja Victoria - proszę o opinie (52) Miał ktoś z Was do czynienia z ta sala? Mieści się ona w Małkowie pomoedzy... anna gdzie zamawiacie torty i jakie smaki? (40) jak w temacie jaka cena za kg i jakie smaki i jakie cukiernie. prosze o pomoc... szukamciasta