gdzie materiały na sukienki poprawinowe?

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam z rana:)
Dziewczyny, piszecie o krawcowych i szyciu sukienek poprawinowych. Gdzie kupujecie materialy na te kiecki? Bo patrzac na sklepy to ja nie wiem...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie materiały na sukienki poprawinowe?

Madzia, ja nie rozumiem :/
czyli jak wchodzisz do sklepu to cos ci sie nie podoba?

ja bym kupiła od razu ze 20 i wszystkie te sukienki potem ubrała na poprawiny, tak sie nie umiem zdecydowac, i tak mi sie te materiały podobają :)

więc nie wiem czy jest sens szukać jakiegoś specjalnego sklepu, bo każdy ma materiały za-je-bis-te i te gorsze też :)

Kurcze, to ja moze po jakis dziwnych sklepach chodze;)
Bo ja sobie wymyslilam jakis material w kolorze brudnego różu, musze zrobic rundke jeszcze raz:)

stare miasto, chyba koło szerokiej 2 sklepy na przeciw siebie,
jeden taki duży, na rogu, drugi po drugiej stronie ulicu,
w tym pierwszym jest taka babka pod sześćdziesiątkę, szczupła, chyba w okularach, ona ci doradzi, od razu podpowie, jaki zamiek, czy fiszbina, kolor nici, wszystko. A nie, że potem przy szyciu okazuje się że nie masz guzika do spódnicy. Co do dodatków, to polecam pasmanterię bardzo blisko tych sklepów, za rynkiem, to wsio co wiem :)

Brudny róż powinnaś znaleźć na https://sklepantex.pl/ Tam zawsze jest ogromny wybór kolorów i wzorów i ogólnie materiałów. Miłej zabawy :)

Inne tematy z forum

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...