Żabi Dwór Ostrzyce - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam kochani:) Za rok biorę ślub, a wesele organizujemy w Żabim Dworze. Może ktoś z Was był tam na jakiejś imprezie albo organizował swoje wesele i zechce się podzielić swoimi wrażeniami:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żabi Dwór Ostrzyce - proszę o opinie.

Miejsce piękne ale nic pozatym! Jedzenie przeciętne! Kelnerki powolne... i to by było na tyle.Byłam w czerwcu na weselu. A i mało noclegów mają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może ktoś jeszcze był w tym miejscu i mógłby podzielić się opinią?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie:) Może coś pozytywnego:)

Nie wiem kim jesteś , ale myślę że to co napisałaś jest totalnym kłamstwem . Od wielu lat bywam tam na różnych imprezach i nigdy się zdarzyło aby coś było nie tak, wesela naszego syna również było super wszyscy goście piali z zachwytu , a ty piszesz jakieś bzdury
łatwo kogoś obsmarować bo miało się kiepski dzień .
Polecam super miejsce i fantastyczny człowiek, Pan Benek szef Żabiego Dworu , a kelnerki zawsze są super uwijają się jak iskierki
no i żarcie na najwyższym poziomie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez planuję tam wesele w przyszłym roku. Moje koleżanki robiły tam swoje imprezy i były bardzo zadowolone. Dotąd nie słyszałam żadnych negatywnych opinii :)
Sama byłam tam tylko przez chwilę w czasie wesela i potem jeszcze oglądać z narzeczonym i z całą rodziną (na wycieczce po Kaszubach ;) podpisać umowę. Wszysctkich to miejsce oczarowało.
Właściciel też wydawał się sympatyczny.
Noclegów w samym dworze może i mało, ale mamy załatwiać w okolicy.

Może ktoś ma zdjęcia z wesela w tym miejscu? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poniżej kilka zdjęć z wesela w Żabim Dworze.

Dekoracje wykonała firma Dekori: http://www.dekori.pl

image
image
image
image
image
image
image
image

Ja ze swojej strony szczerze polecam to miejsce, bylem tam na weselu kilka razy i zawsze wszystko było idealnie. Pyszne jedzenie i sprawna obsługa wraz z wyjątkowym otoczeniem sali to główne zalety.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za zdjęcia :)

Najlepiej wybrać się na andrzejki, sylwestra lub inną zabawę organizowaną na tej sali i wtedy rzetelnie sprawdzić :) Takie moje zdanie.

Zespół muzyczny :)

Ja też przy wyborze sali weselnej polecam udanie się na jakąś imprezę, np.karnawałową i wtedy można wiedzieć, czego spodziewać się na własnym weselu. My tak właśnie zrobiliśmy.
Co do tej sali - ładne, oryginalne miejsce, dużo miejsca na parkiecie, miłe kelnerki, wg mnie naprawdę dobre jedzenie.
pozdrawiam z Sylwestra 2014/15 :)

Planujemy wesele w Zabim Dworze na rok 2016 proszę o opinie osób, które organizowały tam swoje wesele. Interesuje Nas wystrój sali, może kogoś polecicie? Może dysponujecie zdjęciami wystroju sali? Jesteśmy ciekawi czy smaczne jest jedzenie i ile tego jedzenia zamówić na ok 100 osób (wesele + poprawiny)? Bardzo proszę o informacje wioletkagradek23@gmail.com Będziemy wdzięczni za wszelkie wskazówki, pragniemy chyba jak większość par aby ten dzień był wyjątkowy.
Z góry dziękujemy za informację.

Hej:) Może trochę pomogę. Co prawda nie byłam w Żabim Dworze na weselu i własnego tam nie miałam, ale byłam w zeszłym roku na imprezie Andrzejkowej. Powiem szczerze,że nigdy nie byłam na lepszej imprezie. Miejsce przepiękne, sala też. Wszystko bardzo urokliwe nawet w listopadzie. Jedzenie pyszne i bardzo dużo. Byłam strasznie zdziwiona ,że na zwykłych Andrzejkach jest tyle różnego jedzenia i naprawdę pysznego. Przez cała noc donoszono potrawy i desery. Prócz tego cała imprezę wystawiony był taki swojski zakątek z chlebem kiełbasą, smalcem i ogórkami. Bardzo mi się podobało i na pewno tam wrócę. Pozdrawiam
Aaaaa zapomniałam, chciałam dodać,że we wsi bez większych problemów można wynająć pokoje w przyzwoitych cenach.

dzekujemy serdecznie Judyto :) każda opinia jest cenna, tym bardziej że bardzo mało ludzi wypowiada sie na temat Zabiego Dworu.
Jeżeli na andrzejkach było dobre jedzenie to na weselu tym bardziej.
Pozdrawiamy i czekamy na dalsze opinie :)

My również organizujemy tam wesele już za trzy miesiące:) byliśmy też na andrzejkach i było wspaniale:) jesteśmy pewni, że wesele będzie super:)

Witam Krysiu a mogę zapytać o przystrojenie sali?
Kogo wybraliście i jaki koszt planujecie na to przeznaczyć?
Byłabym wdzięczna za jakieś foto z wesela, głównie chodzi o wystrój.
Pozdrawiamy

Hej:)
Szczerze to jeszcze nie zdecydowaliśmy. Myślałam tylko o kwiatach na stoły. Sala jest tak piękna, że nic więcej nie trzeba. Pokrowce i tiul na stoły zapewnia sala. Myślę, że wizyta w kwiaciarni wystarczy i obejdzie się bez dekoratorki:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krysiu a tort bierzecie od właściciela sali?
My właśnie się zastanawiamy...
A jaką macie orkiestrę, może skorzystamy. Ty Krysiu będziesz już doświadczona w sprawie organizacji wesela, więc nie gniewaj się że mamy tyle pytań.

Może spiszemy się na mailu co? krynia0408@wp.pl
Nie gniewam się:) Sama jeszcze niedawno szukałam informacji :)

ok właśnie wysłałam do Ciebie wiadomość.

witam czy mogę prosić o opinie na temat tego miejsca i o zdjęcia planujemy tam wesele proszę o opinie na temat wystroju jedzenia i tortu itd pdaję meila wojtejk_maly@o2.pl z góry dziękuje

Wysłałam Ci kilka zdjęć. Nasze wesele niedługo, na pewno podzielę się wrażeniami :)

dziękuje serdecznie i obiecuje,że swoimi wrażeniami też się z Wami podzielimy.

super miejsce i obsługa na mega poziomie :) w zeszłym roku bawiliśmy się tam na weselu miłe wspomnienia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Żabim Dworze byłam kilkakrotnie zawodowo ale przede wszystkim prywatnie, zarówno na kilkudniowych letnich wypadach jak i na imprezach, a tegoroczny Sylwester, który spędziliśmy z mężem w tym obiekcie był najfajniejszym na jakim byliśmy. Wyśmienita zabawa, rewelacyjne jedzonko (dużo więcej niż człowiek byłby w stanie zjeść), przesympatyczna i obrotna obsługa oraz jedyny w swoim rodzaju właściciel p.Barnard, którego przy tej okazji pozdrawiam serdecznie w imieniu swoim i męża :)

Super mieliśmy ślub 9 lat temu jest to piekne miejsce , jedzenie było dobre obsluga tez ☺ polecamy .Pieknie

Wszystkiego dobrego .Szczęśliwe miejsce w naszym życiu. Pokonaliśmy dużo ☺

Proszę sie upewnić cxy tego samego dnia właściciel nie organizuje drugiego wesela w mniejszej salce obok ,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!