bardzo zadowolona pacjentka (1) Jestem pacjentką pani dr Kołodziej która prowadzi mi ciąże , nie dość że... marta Ania Dz. - opinia (1) Ginekolog z prawdziwym powołaniem!!! Chodziłam do niego z pierwszą ciążą a... Ania Dz. Z podziękowaniami.... (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Marka za pomoc kiedy była naprawdę... Pacjentka
Pobieranie krwi bez stresu i siniakow (1) Polecam kazdemu, kto czuje dyskomfort przed pobraniem krwi. Panie w... Piotrek Dziękuję ordynatorowi Zygmuntowiczowi (1) Od 01.06.2007 przebywałam na patologii ciąży. 06.06.2007 urodziłam poprzez... Kasia zadowolona - opinia (1) Sadze ze zawdzieczam dr. Kuczkowskiemu zdrowie a moze i zycie mojego meza.... zadowolona zadowolona - opinia (1) Jestem pacjentka tej przychodni przez przypadek. Pierwszy kontakt byl... zadowolona już niestała klientka - opinia (1) Bardzo kiepski kontakt z klientem, zwłaszcza telefoniczny - same minusy.... już niestała klientka Poradnia "K" (1) Na początku pragnę zaznaczyć, że moja ocena dotyczy tylko poradni... Angi Ginekolog (1) Rzeczywiście zgadzam się z poprzednią opinią na temat pana U. Ten lekarz... Angi Bardzo dobry lekarz! (1) Pan Doktor Wydra to bardzo dobry lekarz. Najlepszą reklamą są pacjentki,... K. Miła przy następnych wizytach... (1) Ja wybrałam się do dr Legan całkiem przypadkowo. Pilnie chciałam potwierdzić... coma Jak najbardziej obiektywnie (1) Piszę tę opinię prawie pół roku po pobycie na aseptycznym oddziale... coma rewelacja (1) Obsluga bardzo fajna, mila i sympatyczna, dr. Komorowski bardzo dobry... Snur Robert - opinia (1) Chcę pochwalić Panią Kasię, która wykazuje niezwykły profesjonalizm, jest... Robert dr Zofia Pankrac (1) Moja Pani doktor przyjmuje w właśnie w tej przychodni - dr Zofia Pankrac.... Joanna Głogowska stomatolożki... (1) Opinia moja jest taka: panie dentystki- mam na myśli również drugą panią G.,... kasik Nie dobrze (1) W ciągu 1,5 roku 2 razy zmieniałam tam okulary w końcu jak poszłam do innego... Ola Wielkie dzięki (1) za pomoc i serdeczność, jestem w końcu zdrowa Marzena Licheńska Jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Wcześniej jak chodziłam do innego... Marysia