NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!! (1) Nie mam słów uznania dla dr Rogozy! Jest po prostu fantastycznym fachowcem i... EWig Odradzam!!!!! (1) U pani doktor Muczynskiej leczyla sie moja córka - a raczej próbowała się... Lucyna Probe polecam!!! (1) bardzo miły dentysta, ma odstresowujące podejście do pacjenta. sprawny,... Ania
nie polecam!! (1) przez tego człowieka moja mama leży teraz w szpitalu z podejrzeniem... maga MILE (1) Dzis bylam zarejestrowac sie do ginekologa bardzo mila obsluga ale denerwuja... internautkA Zgadzam się.... (1) Zgadzam się z Wami!!Żałuje,że wcześniej nie miałam okazji-przeczytać-wogóle... Emi27 Lekarz-człowiek! (1) Polecam doktora Jańczewskiego głównie za jego ludzkie podejście. Jest... Magda profesjonalny (1) Trafiłam do Lens przypadkiem i spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem... R Wyjatkowa osoba (1) Przemily stosunek do dziecka, wyczerpujace wyjasnienia. Pierwszy raz... Maya z Mama Katarzyna - opinia (1) Ja również leczyłam się u tego doktora ale w przychodni na ul.... Katarzyna a propos internisty (1) próbuje dostac sie do internisty od dwóch dni,niestety bezskutecznie,... chora Oby takich więcej...lekarzy!!!. (1) Bardzo dobry specjaista laryngolog-alergolog Bibula Poród (1) Urodziłam w nocy 23 czerwca synka przez cesarskie cięcie. Poród wspominam... Bogusia doskonala klinika (1) 1 raz w życiu nie denerwuje sie kiedy mam sie umówić na wizytę, nie muszę... Karolina zadna rewelacja, jest coraz gorzej (1) umowienie sie na wizyte graniczy z cudem(panie w recepcji chyba non stop... karolina polecam (1) Polecam serdecznie, bardzo profesjonalna klinika. Jestem bardzo zadowolona... adiaps Rewelacxja (1) nadzwyczajnie miła i serdeczna w podejściu do pacjenta. Bardzo fachowa porada. mietek warto stosować wypełniacze (1) Wyleczył bardzo szybko/w pół roku /córkę z bardzo! silnego trądziku.Ja... barbara Elwira - opinia (1) Potwierdzam uwagi innych internautów: 1) obsługa w rejestracji nadal jak w... Elwira Elwira - opinia (1) Najgorsza jest "starsza" obsługa w rejestracji. Ale lekarze są "wporzo". Elwira