Elwira - opinia (1) Najgorsza jest "starsza" obsługa w rejestracji. Ale lekarze są "wporzo". Elwira Godny polecenia (2) Gabinet jak również osoba Pana doktora są godne polecenia pan doktor to... kasia kosecka Bardzo przystepne ceny (1) jestem zadowolony , taniej niz w megaszopach bo tam reklama swoje a ceny... Piotr
Skuteczne leczenie dermatologiczne (1) Schorzenie, które przez 10 (!) lat opierało się dermatologom w publicznych... Sebastian już nie pacjentka - opinia (1) Zgadzam się z przedmówczynią w kwestii podejścia do pacjenta. Żałuję, że nie... już nie pacjentka Przychodnia, która dla której pacjent jest najważniejszy!!!! (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak miłą obsługą rejestrując się do... ewik Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zostałam potraktowana kompleksowo i... Ada REWELACJA (1) NAJLEPSZE CENTRUM STOMATOLOGICZNE REWELACYJNA OBSŁUGA NO MOŻE PO ZA... ROBERT swietny lekarz (1) chodzilam do tego lekarza juz dawno obecnie prowadzi moja ciaze.jest to... pacjentka poród w Redłowie (1) Tydzień temu urodziłam córeczkę i jestem zachwycona szpitalem, personelem,... Iwona Ginekolog (1) Na pierwszy rzut oka Pan Ginekolog bardzo mily sympatyczny mozna sie nawet... była (na szczęście) pacjętka Temu Panu dziękujemy. (1) Niestety za wypisanie recepty w/w doktor policzył jak za wizytę (100PLN).... Była klientka (pacjentka) Lekarz z powołania. (1) Lekarz spotkałam w przychodni.Diagnozował moje... kiki rewelacja!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u profesora.Jest świetnym... adria Super ginekolog (1) Naprawde bardzo miła, sympatyczna i fachowa opieka ginekologiczna. Grazia laryngologia (1) Super laryngolog pan Tomek Sikora.Syn miał wycinany trzeci migdał i... Ola Astmatyk - opinia (1) Osobiście nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Od trzech lat leczę astmę... Astmatyk ZMIENIŁAM PRZYCHODNIĘ Z CAŁĄ RODZINĄ !!!!! (1) Przychonia tam to prywatny folwark.W grudniu zachorowało mi moje niemowlę -... andmarest straszny ginekolog (1) dr.sz. potraktowała mnie jak smiecia nie czlowieka .nie umie sie zachowac... marta szok (1) jestem zaszokowana tak negatywnymi opiniami. Doktora poznalam 11 lat temu... ela