szczerze polecam (1) Dr prowadził moją dość trudną ciążę, przeprowadził cięcię ceraskie około 1,5... A. Monika - opinia (1) Wreszcie znalazłam stomatologa, z którego usług będę korzystała na stałe.... Monika nareszcie normalny lekarz (1) polecam Kasia
POLI - opinia (1) Sama przychodnia jest nawet nawet tylko lekarze nie zbyt fajni tak jak... POLI Malgorzata Marczak-Gutowska (1) Rewelacyjna!!!Pani Malgorzata Marczak-Gutowska jest bardzo mila i... Darek Podziękowanie (1) Przez 12 dni przebywałam w waszym szpitalu na Oddziale Chorób... Danuta nie warto czekać na wizytę! (1) zdecydowanie nie polecam dr Chrostowskiej. gdy otworzyły się drzwi gabinetu... Ola Dr. Grzegorz Jańczewski (1) Lekarz który do każdej pacjentki podchodzi indywidualnie. Dużo mówi i... Ania Wrażenia z wizytu ;-) (1) Potwierdzam Pani doktor jest naprawdę świetna, jest miła, uśmiechnięta i... Magda ktos , na kogo mozna zawsze liczyć .... (1) ilekroć zwracam sie do niego z prosba o pomoc w kłopotach zdrowotnych mojej... aga bez komentarza... (1) Dr Kiełkowski lekarz który ma podejście do pacjentki bezosobowe,... była pacjentka... Fajna i zgrabna. (1) Szybko i bez komplikacji postawiła mnie na nogi, a do tego, fajna, bez... Prezes gorąco polecam :) (1) Naprawdę fantastyczna lekarka! W tym momencie chyba najlepszy położnik w... Agata niesympatyczna kobieta (1) Polecono mi ją jako dobrego ginekologa i ....... bardzo się zawiodłam.... Kamila BARDZO MIŁO I FACHOWO (1) Cudowny, przemiły człowiek z fachowym podejsciem do sprawy. Gorąco polecamy,... Aśka i Iga Był to lekarz z powołania (1) żona Gdyby nie charakter... (1) Diagnoza bezbłędna, leczenie skuteczne, ale... Pan Doktor traktuje rodziców... Beata L. po co wasnie, po co klotnie.. (1) Zamiast opisywac wszystkie swoje zale na necie wystarczy po prostu... ciezarna bardzo zła jakość usługi (1) długi czas oczekiwania, cztery dni... zły dobór soczewek, nie dbają o... dziadek Nie wyobrażam sobie innego miejsca by leczyć zęby (1) Chodzę już do dr Komorowskiego kilka lat i jestem zachwycona. Szkoda, że... Malinka