Tragedia.... (1) Najlepiej nie chorować. Część lekarzy ma całkowicie olewające podejście do... zawiedziona dr.Legan (1) trafiłam do dr.Legan po porodzie,który zakonczył sie niestety śmiercia... kamila Pierwsze wrażenie. (1) Sekretarka, która naigrywała się z mojego nazwiska podczas naszej rozmowy... Taki pan.
A ja jestem zadowolona (1) Jestem pacjentką tej przychodni od trzech lat,korzystam regularnie gdyz... PaniKa Maria - opinia (1) Pani doktor ma ludzkie podejscie do czlowieka i zawsze udziela wlasciwych... Maria MAMA - opinia (1) BARDZO MIŁA PANI DOKTOR . PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO DZIECKA.POLECAM WSZYSTKIM. MAMA Go - opinia (1) Serdecznie polecam tego lekarza,nie pozostawia bez odpowiedzi, indywidualnie... Go Madzik - opinia (1) Rzetelny lekarz, ktory nie boi sie wyzwań ( w sensie zawodowym).... Madzik Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania Kiepsko bo brak Konkurencji (1) Przychodnia teoretycznie świadczy usługi bardzo kompleksowo i nawet nie... Mcz Do Słomińskiego trzeba sią przyzwyczaić (1) Ale nie zgadzam się z opinią że to zły lekarz. Na pewno nie umie rozmawiać z... jolam MI - opinia (1) BADANIA USG SA WIARYGODNE MI Wnętrze i sprzęt robią wrażenie, panie w recepcji bardzo miłe (1) i pan doktor profesjonalista, ale... jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wejść... oleg szczerze polecam (1) Dr prowadził moją dość trudną ciążę, przeprowadził cięcię ceraskie około 1,5... A. Monika - opinia (1) Wreszcie znalazłam stomatologa, z którego usług będę korzystała na stałe.... Monika nareszcie normalny lekarz (1) polecam Kasia POLI - opinia (1) Sama przychodnia jest nawet nawet tylko lekarze nie zbyt fajni tak jak... POLI Malgorzata Marczak-Gutowska (1) Rewelacyjna!!!Pani Malgorzata Marczak-Gutowska jest bardzo mila i... Darek Podziękowanie (1) Przez 12 dni przebywałam w waszym szpitalu na Oddziale Chorób... Danuta