czy będzie coś nowego?

Witam
Mam prożbę, czy ktoś mógłby nadać jakis fajny temat? chciałbym poczytać lub nawet coś napisać na jakiś ciekawy temat, bo nudzą mnie posty o nieistniejącej grupie buliona, tematy o samotności (które i tak do niczego nowego nie prowadzą, bo każdy czuje to samo, to przecież oczywiste...) i te mego posty kto kogo szuka... tak z ciekawości, czy po tych wszystkich wątkach w stylu szukam dziewczyny, lub szukam chłopaka, powstała tu jakaś para?...Shiva miała racje że tu się robi czat z forum, tylko po co, czat już przecież jest...więc niech jakaś inteligętna osóba nada jakiś konkretny temat....

Pozdrawiam wszystkich piszących i czytających;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy będzie coś nowego?

Wydaje mi się, że boimy sie takich tematów. Jeżeli zdarzy się inny wątek -od tych wymienionych przez Ciebie wyżej- to i tak dyskusja staje się niemrawa. Zauważyłem, że ludzie jednak wolą takie bzdurne ble, ble...
Obym się mylił, ale...

Oj, chyba się nie mylisz.

A jednak, popatrz większość wątków dotyczy spraw damsko-meskich i ogólnego ble, ble. Kilkanaście dni temu poruszyłem temat aspektu zamieszkania w Trójmiescie i popatrz jak mało jest ingerencji w ten temat.

Inne tematy z forum

Co myslicie na temat poligamii? (27 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (476 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

samotna matka szuka znajomych do popisania (41 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...