Re: dojrzewalnia róż
naprawdę nie słyszałyście o tym? chyba to jest słabo nagłosnione...
ja czytam od lat gazetę "zwierciadło",ona promuje takie przedsięwzięcia...
no więc pod kilku lat działa fundacja "dojrzewalnia róż" , która organiuzje warsztaty dla kobiet. Poniewaz te warsztaty stały się bardzo popularne i wielke kobiet chciało miec mozliwość uczestnictwa, to zorganizowano festiwal "progressteron" - co roku w innych miastach Polski, na którym specjaliści różnej maści prowadzą zajęcia. W tym roku pogrupowano je w działach: psychologia, działanie, wizerunek, samoobrona, praca z ciałem, muzyka, plastyka, praca z ciałem, taniec...
info ze stronki:
"Roztargnione, rozproszone między milionem codziennych spraw, z tysiącem bardziej lub mniej poważnych pytań w kieszeni, biegniemy po ulicach naszych miast, pędzimy naszymi samochodami, by zdążyć na kolejne zielone światło, tupiemy niecierpliwie na spóźniający się autobus, wydeptując nerwowe kółka na chodniku. Jakbyśmy bały się stanąć w miejscu choć na chwilę. Pospieszne są nie tylko nasze pociągi, ale i telefony, spotkania, rozmowy, spojrzenia...
Zapraszamy na PROGRESSteron – X rozwojowo- rozrywkowy Festiwal dla Kobiet.
Gdańsk, 27-29. październik.
Odkrywaj i rozwijaj swoją kobiecość, poszukaj inspiracji i wsparcia, spotkaj się z podobnymi kobietami…
Zapraszamy wszystkie Panie, wszystkie kobiety i dziewczyny, siostry, koleżanki i przyjaciółki, mamy, córki i babcie - te, które już znamy i te które chcemy poznać...na wspólne spotkania, rozmowy, taniec, relaks, tworzenie, malowanie emocjami i światłem, pisanie, podążanie drogą własnych marzeń, grę na bębnach oraz wiele warsztatów poświęconych radosnemu odkrywaniu siebie i świata…
Tym razem spotkamy się w dniach 27-29. października w Integracyjnym Klubie Artystycznym „Winda” w Gdańsku, przy ul. Racławickiej 17, gdzie odbywać się będzie całość Festiwalu.
Czeka na WAS ponad 60 warsztatów, wykładów i prezentacji. Wszystkie po to, by znów bawić się, poszukiwać, dzielić doświadczeniem i inspirować do rozwoju oraz eksplorowania piękna kobiecej duszy i ciała.
We wszystkich festiwalowych zajęciach może wziąć udział każda kobieta, niezależnie od wieku czy umiejętności"
0
0