fotograf

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny mam pytanie wiecie czy gdzieś na chełmie lub na ujeścisku ewentualnie na morenia jest fotograf gdzie zdjęcia do dowodu odbiera się tego samego dnia pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fotograf

hej. wiem, ze na chelmie na pawilonach kolo kosciola byl fotograf i mozna bylo zdjecia odebrac tego samego dnia. zaklad miescil sie na pietrze.

Delka ma racje, nie dawno sama tam robiłam.dostajesz od nich płyte jakbys potem chciała jeszcze raz wywołac.koszt 30zł albo 35zł nie pamietam dokładnie (tylko ze ja robiłam dyplomowe).

a może znacie dokładny adres bo ja nie znam jeszcze gdańska za dobrze

wystarczy jak znajdziesz kosciol Urszuli Ledóchowskiej na ulicy Cieszyńskiego, kazdy na chelmie wie gdzie on jest. jak juz bedziesz przy kosciele to nie sposob nie trafic na pawilony w sensie centrum handlowe, jest zaraz za kosciolem na gorze. potem, tylko wejsc na pietro na lewa strone i isc do samego konca:) jak znajdziesz kosciol do fotografa trafisz napewno:)

zwlaszcza ze jest mega napis centrum handlowe ;)

dokladnie:)))

Inne tematy z forum

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...