gdzie kupić taki naszyjnik?

Temat dostępny też na forum: Wesele
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie kupić taki naszyjnik?

Czy ktoś się spotkał gdzieś w sklepie z takim naszyjnikiem? W komplecie są także kolczyki - różyczki. Szukałam już w internecie, także na Allegro, ale niestety nie ma takiego samego. W Gdyni po sklepach też chodziłam, ale może ktoś się zetknął na "żywo" i mógłby mi pomóc?
Z góry dziękuję

Możesz zajrzeć na stronę www.bialamagia.pl - co prawda dokładnie takiego kompletu tam nie ma, ale dziewczyna, która projektuje biżuterię i ma tę stronę często robi fajne rzeczy na indywidualne zamówienie.

Moja przyszła szwagierka ma taki+ kolczyki,ale niestety nie wiem gdzie taki można kupic.Ona gostala taki komplet od narzeczonego.Sliczny jest

identyczne w roznych kolorach znajdziesz na stoiskach ze sztuczna bizuteria w TESCO na Kcynskiej i na Karwinach w Gdyni:)

takie naszyjniki z koczykami sa w CH Osowa; stoisko z bizuteria na galerii

W Osowej sa na bank takie same co w jednym i drugim Tesco bo to sa stoiska tej samej firmy.Dokladnie komplecik kosztuje 25 zl.A sa tez kompleciki z rozyczek takie bardziej efektowne:).

Chyba podobny widziałam w sklepie unikatowa srebrna biżuteria.

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...