hotel lipce

Temat dostępny też na forum: Wesele
czy ktos cos wie jak tam imprezki weselne ? mam zamiar tam zrobic weselisko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel lipce

Wiem . proszę o e-mail.

byłam na takim weselu w Hoteli Lipce u mojej przyjaciółki, bawiłam się dobrze ale według mnie sala która tam jest nie jest dobra na wesele, te schodki na parkiet wielu osobom przysporzyły kłopotu szczególnie po paru głębszych a pomieszczenie na dworze stało się drugim miejscem pogaduszek gości, z relacji mojej przyjaciółki wiem, że mieli problem z końcowym rozliczeniem oraz ilość napoi wyskokowych nie zgadzała się, a klucza do pomieszczenia gdzie one się znajduja właścicielka nie daje, co do obsługi to też trzeba trafić na "tą lepszą" zmianę ja prosząc o kawę po północy zostałam zapytana przez kelnerkę : a po co pani kawa.....? więc mówi to samo za siebie. Jeżeli macie jeszcze czas to polecam zobaczyć Karczmę u Jakuba w Pruszczu Gdańskim, włascicielka super, obsługa świetna a co do reszty do można się we wszystkim dogadać ja miałam tam swoje wesele i nie żałuję ;-))
Ale decyzja należy do Was powodzenia
Lady

serdzeczne dzieki

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...