krawat czy muszka?

Temat dostępny też na forum: Wesele
Na co lepiej się zdecydować? Podobno muszka wygląda bardziej elegancko, ale coraz więcej panów młodych zakłada krawat. Nie wiemy na co się zdecydować.
Proszę o opinie.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: krawat czy muszka?

uważam ze w tym roku to chyba nie sezon na muszki ewentualnie do fraku itp. Proponuję musznik! Mój przyszły mąż bedzie szył sobie ozdobna kamizelkę i musznik z tego samego materiału.Polecam poszukać troche na stronach z męska modą

A co to jest ten musznik? Bo chyba nie jestem w temacie. :)))

obowiązkowo MUSZNIK, krawat na własny ślub jest nie na miejscu goście będą pod krawatem a pan młody ma się odznaczać, natomiast mucha wygląda dziwacznie chyba, że pan młody będzie we fraku. Obecnie są muszniki piekne dopasowane do koloru garnituru - to coś jak krawat ale krótki i nie zawiązywany tylko taki bardziej "pufiasty" u góry, zerknij do salonu oni ci pokażą a wybór jest naprawdę duży.
pozdrawiam Lady

jestem jak najbardziej za muszka!!
musznik?? kazdy pan mlody teraz to ma....oklepane!!!

nie zgadzam sie z Agi. Agi napisał(a):

> jestem jak najbardziej za muszka!!
> musznik?? kazdy pan mlody teraz to ma....oklepane!!!

Mnie muszka wydaje sie bardzo smieszna, a co do krawata jesli jest super szykowny, tez bardzo dobrze wyglada; takze albo musznik, albo krawat . Moim skromnym zdaniem.......

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...