Re: miejsce na wesele???prosze o opinie
posłuchaj,
nie obchodzi mnie czy faktycznie miałaś wesele w Renuszu czy nie
wg mnie jesteś wyimaginowaną 'Madzią', być może pracownikiem hotelu, być może córką, synem lub kuzynem 'szanownego kierownictwa' hotelu
zrozum, nie obchodzi mnie to
nie zarzucaj mi braku klasy bo przestanę Cie brać na poważnie
Jeżeli właściecielka hotelu mówi do swojej klientki, która zapłaciła jej za usługę 130 zł od osoby, która daje jej pracę poprzez wybranie właśnie jej hotelu na miejsce wesela swojej córki, ...
jeśli właścicielka hotelu mówi do niej 'w********aj ty stara k***o' to nie mów mi o braku klasy
jeżeli 'szanowne kierownictwo' hotelu upija się w czasie wesela swojego klienta to nie mów mi o braku kultury
jeżeli właścielka hotelu napada, dosłownie napada na ojca Panny Młodej a facet nad ranem ląduje w szpitalu bo ma podejrzenie o zawał
jeżeli wszystkie hotele miałyby takie 'kierownictwo'; wiesz co bym zrobiła gdybym miała taką kierownik d/s marketingu jak Pani D. z hotelu R
wyrzuciłabym ją , ponieważ nie spełnia podstawowych kryteriów dbania o interes klienta
jeżeli uważasz, że mogłabym być tak zdesperowana, że mogłabym tracić swój czas i wypisywać takie rzeczy, jeżeli faktycznie by się nie wydarzyły
to masz większa wyobraźnię niż ja
0
0