pilnie poszukuje chorek do kosciola a konkretnie: wiolaczela, skrzypce, organy i kobietki przynajmniej jednej spiewajacej, a moze macie inne propozycje na ten temat???? czekam!!!
00
Re: poszukuje chorek do kosciolka
~Jolanta Graban
(22 lata temu)
Witam,
zapraszam na stronę www.zaproszenia.vpc.pl
Wykonuję ręcznie zdobione zaproszenia ślubne.
Zaproś swoich gości w nietuzinkowy sposób. Niech już od zaproszenia Twój ślub będzie dla nich wspaniałym przeżyciem :)
Zapraszam na prezentację katalogu...
Jolanta Graban
00
~xxx
(22 lata temu)
No nie...... Pani znowu tutaj!!!!???? To jakas paranoja! Ja juz mam zaproszenia, ale u Pani na pewno bym ich nie zamowila widzac tak denna i nachalna reklame - i na co poleca Pani wejscie na strone, ktora sie w ogole nie otwiera, nie zawiera zadnych cennikow, a wiec generalnie nic nie wnosi? Ludzie, polewam z tej kobiety!!!!!!!!!!!!
00
Halinka
(22 lata temu)
Przede wszystkim n ajaki termin. Zajmuję się obsługą muzyczną ślubówwkościele. Gram na skrzypcach, znam bardzo dobrą organistkę i śpiewaczkę.
00
~zaproszenia
(22 lata temu)
Zapraszam na prezentację katalogu...
00
Halinka
(22 lata temu)
Przede wszystkim na jaki termin. Zajmuję się obsługą muzyczną ślubów w kościele. Gram na skrzypcach, znam bardzo dobrą organistkę i śpiewaczkę.
00
~Magda
(22 lata temu)
Ja dostałam namiar na chórek ( ok. 8 osób ) kobiety i mężczyźni, gitary , klawisze itp. posłuchaliśmy i na czyimś ślubie, spodobało nam się i zarezerwowaliśmy. Biora 150 zł. jeśli chcesz to zadzwoń 504-891-423
Pozdrawiam
Magda
00
~kika
(22 lata temu)
Magdo, jeśli ten zespół nazywa się "Z miłością Pana" to u nas też będzie grał. Dostaliśmy od nich płytę i okazało się, że.............są rewelacyjni. Poza tym grali u jednej z forumek--Tehanu-- i ona również mówiła, że są świetni. Polecam.
Pozdrawiam, kika
00
~muzycy
(22 lata temu)
sami profesjonalisci, śpiewacy operowi, instrumentalisci filharmonicy, soliści, zespoły, chóry,orkiestry, kompozytorzy, każdy skład, spełniamy każde muzyczne życzenia
www.muzycy.com
tel (58) 551 83 25 lub 606 244 799
pozdrawiam