Czy ktoś robił może wesele w hotelu Rezydent w Sopocie? Proszę o podanie jak największej ilości informacji na ten temat. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam. Marta
00
Re: proszę o pomoc
~MKowal
(21 lat temu)
Czy nikt na prawdę nie był tu na weselu lub może innej imprezce?
Bardzo proszę o pomoc.
00
~ewika
(21 lat temu)
osobiscie nie bawilam sie tam na weselu, ale znajomi byli w zeszlym roku i mowili, ze troche sztywno bylo. Wszystko pieknie podane, ze az zal bylo jesc. z reszta mysle, ze wszystko zalezy od tego jakich gosci bedziesz miala. jednym slowem - impreza na naprawde wysokim poziomie! pozdrowionka.
00
~MKowal
(21 lat temu)
dzieki serdeczne za odpowiedź, czekam na następne opinie. Zadziwiająca jest tam cena... w końcu standard jest na prawdę świetny na poziomie tych lokali gdzie cena jest 250 zł/os a tu 110 zł/os. Myślałam, że porcje będą małe ale o dziwo są większe. I cały czas myślę, co jest ewentualnie nie tak, czego nie zauważyłam ;-(
00
~ewika
(21 lat temu)
rzeczywiscie masz racje - chyba 110 zl od osoby ale zauwaz, ze w cene nie jest wliczony alkohol i napoje! Musisz to doliczyc - czyli 110 zl od osoby(chyba) + 60 zl za alkohol i napoje na glowe! (250 ml wodki na glowe) I tym sposobem robi sie juz nie 110 a 170 zl! A wodke i napoje i tak pewnie bedziesz musiala dokupic! Pozdr.
00
~MKowal
(21 lat temu)
Tak wiem, trzeba doliczyć dokładnie 56 zł za osobę za alkohole i napoje chłodzące (kawa i herbata bez ograniczeń) ale wszystko rozliczane jest według zużycia, więc wygląda to dobrze. Nie wiem tak na prawdę co o tym myśleć ;-(
Niestety ;-(
I nic nie możemy znaleźć tak ładnego i w rozsądnej cenie...
00
~MKowal
(21 lat temu)
Tych alkoholi i napoi wygląda że jest na prawdę dużo bo przewidziano 250 ml wódki i po 200 ml wina białego i wina czerwonego oraz po bodajże 0,5 l soków a nie napoi gazowanych.
Jeśli goście będą pić tylko wódkę to przynajmniej nie zapłacę za niezużyte wino a trochę więcej za ten trunek.