przestrzegam

przestrzegam przed korzystaniem z usług Kącia Urody na zaspie przy kolejce,pracuje tam kosmetyczka chora na chorobe zakazną i nikt nic z tym nie robi,wiem to z pewnego żródła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: przestrzegam

a ja przestrzegam przed zakupem obówia w sklepie WOJAS.Buty psuja się po tyg choc na poczatku pięknie wyglądaja.Z reklamacją są kłopoty a pieniedzy nigdy nie oddają.I mi i moej teściowej w ciągu tyg rozwaliły sie całe.UWAŻAJCIE BO ZA CENĘ JAKA ONI OFERUJĄ NP. W WENECJI MACIE DUŻO LEPSZE BUCIKI.

dobry wątek,piszcie o rzeczach,zakupach,usługach, osobach, lekarzach, dentystach, fryzjerach itp przed którymi przestrzegacie innych ludzi!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

obuwia:):) sorry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To może oddaj na reklamację? Ja niejednokrotnie kupowałam tam buty i nie narzekam.

Nie ma to jak plotka... Chyba nie jednemu zniszczyła życie i zrujnowała wiele interesów... Jej zastosowanie przyczyniło się do niszczenia konkurencji.......

Ehhh...

hm....pamientajmy że w każdej plotce jest też prawda,myśle że dobrze wiedzieć co inni myślą i mówią na daną usługe lub towa. Bardzo fajny temat :)

Jeżeli i mi i mojej teściowej buty rozwalaja się w ciągu tyg, (mi w ciągu miesiąca)- to chyba nie przypadek co?Jeżeli nie wierzycie sami zobaczcie w jaki sposób sie popsuły i z czego sa zrobione.
Reklameacje oczywiście złożyłam, ale zależało mi zwrocie pieniędzy bo zapłaciłam za nie 340zł.Moim zdaniem buty za tę cene powinny mi słuzyc przynajmniej dwa sezony.Jeżdzę autem i nie wychodziąałm w nich na sniegi.
Buty naprawili po 10dniach, o zwrocie gotówki nie było mowy.Buty po miesiacu wyglądały jak szmaty.
I nie polecam kozaków ze skóry licowej,choć jak nowe sa sliczne ale potem brzydko się gniotą i wyglądają.No chyba że to nie prawdziwa skóra licowa:) w Wojasie.nie zalezy mi na reklamowaniu innego sklepu.przypadkowo podałam venecje bo porównywalnie maja ceny jak w wojasie.Ja was ostrzegam przed wojasem a wy zrobicie jak chcecie.JA TAM NIIIIGDY NIE KUPIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

zobaczcie sami jak buty rozleciały się przy zdejmowaniu i z czego są wykonane( to wyglądało jak sklejka papierowa, a są to przecież buty zimowe!!!
http://zuzika07.albumik.pl

Jeśli chodzi o reklamację - to są odpowiednie paragrafy, które mówią że:
po pierwsze - uszkodzona rzecz jest naprawiana
po drugie - jeśli nie ma możliwości naprawy obuwia wymiana na nowe
po trzecie - jeśli dwa z powyższych są niemożliwe do zrealizowania dopiero można ubiegać się zwrot pieniędzy.

Jeśli jest tak jak mówisz, zwróć się do rzecznika praw konsumenta, lub bezpośrednio do producenta obuwia.
Ale pewnie Ci się nie chce, zawsze łatwien nabluzgać w necie;)

otóż zwróciłam się do rzecznika praw konsumenta więc nie pisz że mi się nie chce bo jeszcze przed złożeniem reklamacji chciałam dowiedzieć się czy mam prawo ubiegac się o zwrot pieniędzy.Naprawili mi obuwie i je przyjęłam tylko dlatego że takiego prawa jak zwrot pieniędzy nie miałam.Wiem jakie sa prawa konsumenta ale jest to dla mnie nie sprawiedliwe że buty zimowe w tej cenie rozpadaja sie po miesiącu,nie mam więc zaufania do tej firmy, zawiedli mnie i dlatego chciałam zwrot pieniędzy.
Akurat nie należe do osób, które anonimowo krytykują.Ja tylko przestrzegam innych przed kupnem butów w Wojasie i tyle.A kazdy robi jak chcce!!!!!!!!!!!!!!!Przestańcie juz pisac na temat mojej wypowiedzi,piszcie na ogólny temat.ja juz skończyłam.

oj ,oj nie ładnie. Przestrzegam przed osobami które nie są zadowolone z obsługi ,albo sieją głupie plotki.

http://zuzika07.albumik.pl hasło stokrotka

to nie plotka, masz dowody!!!

Inne tematy z forum

night club dla kobiet, streaptiz męski? (42 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (411 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Czy suplementacja kolagenu ma sens przy trądziku różowatym? (4 odpowiedzi)

Cześć, czy ktoś z Was próbował suplementacji kolagenem przy trądziku różowatym? Dużo teraz o tym...